Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha súlytartáson vagyok de...

Ha súlytartáson vagyok de egymás után több napon (max 1-2hét) nem ügyelek a makróka, vagyis a megengedettnél több szénhidrátot/zsírt viszek be, de a kalórialimitet nem lépem át, akkor hízhatok?

Figyelt kérdés

2016. nov. 17. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Alapesetben ha a kereted nem léped át, nem hízol, viszont nekem pl. a túlzott CH bevitel kellemetlen, és sokszor a deficit ellenére is visszajött pár kiló. 1-2 hét túlevés, pláne ha sok a CH, elég szépen bekavarhat
2016. nov. 17. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinél bekavar a sok ch. Gondolom, az anyagcserén lassít, mert a semmiből elég nehéz zsírt raktározni...

Elvileg nem kéne hízni ilyen körülmények között, de az emberi test kicsit trükkös. No de ez sokat, kilókat nem jelenthet, ez világos.

2016. nov. 17. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Változó. Nálam nem kavar be, hízékonyabbaknál lehetséges.
2016. nov. 17. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!