Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Choco liter por, milyen?

Mikogabi1223 kérdése:

Choco liter por, milyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan emberek válaszára vagyok kíváncsi akik használták is! Mi a tapasztalat?

Okoskodók kerüljenek 🙂🙂🙂

2019. márc. 6. 17:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

SOHA a büdös életbe nem fogsz lefogyni vele tartósan. Én 15 kilót fogytam 4 hónap alatt, tartósan, ugyanis már 6 éve volt, de elhiheted, hogy nem ezeket a szar vackokat ettem/ittam.

És még "vicces" is akarsz lenni az "okoskodók kíméljenek" szöveggel. Ezzel nyilvánvalóan beismered, hogy tiszta hülye vagy hozzá.

2019. márc. 6. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

" A koktél édes ízének köszönhetően nem csak elégeti a felesleges zsírt... "

:'DDDDDDDDDDDDDDD

2019. márc. 6. 20:15
 3/14 Miss Endzsi ***** válasza:
liter. Látom tisztában vagy vele, mit is szeretnél rendelni.
2019. márc. 6. 20:42
 4/14 A kérdező kommentje:

Olyan nehéz értelmezni azt amit írtam???

Olyanoktól kérem a tanácsot akik használták.... Tán ti használtátok?? El tudom képzelni, hogy otthon ültök a gép elött és várjatok kibe lehet belekötni...

Ha kipróbáltátok vissza térünk rátok....

Kérem a következőt :)

2019. márc. 7. 07:36
 5/14 Miss Endzsi ***** válasza:

Te vagy az, aki nem érti.

Olvasd el ezt : [link]

és a sárga kapszula azon fejezetét, ami a fogyásról szól.

2019. márc. 7. 07:43
 6/14 Miss Endzsi ***** válasza:
De, hogy előbb felvilágosítsalak magam is. Minden nap eszem azokat az összetevőket, melyeket tartalmaz eme "csodapor". Nem fogyok, nem is szeretnék, éppen izmot építek.
2019. márc. 7. 07:45
 7/14 Miss Endzsi ***** válasza:
Ha ezek után sem fogod érteni, mi a bibi, akkor vess magadra, és rohanj a 90 napos diéták után.
2019. márc. 7. 07:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én használtam. 1 hónap alatt 5 kg-t fogytam vele. Miután elfogyott újra rendeltem, de a férjem sunyiban kicserélte a tartalmát az ő saját csokis fehérjeporára. Abban a hónapban 8 kg-t dobtam le. Erre felbátorodva akartam rendelni még egy adagot, tényleg hittem benne, hogy ez a por valami csoda. Aztán közölte velem a férjem a turpisságot. Nagyot koppantam, de rájöttem, hogy ez mind csak placebo. A fehérjepor olcsóbb( mi a nutriversumon rendeljük, akciósan az 1 kg kb 4000 ft) és mint láthatod többet is fogytam vele, mint ezzel a szarral.
2019. márc. 7. 07:52
 9/14 Miss Endzsi ***** válasza:
Viszont fehérjét, akkor szedj, ha nem tudod a napi szükségletedet máshogyan bevinni. A napi szükséglet emelkedik, ha sportolsz. A túlzott fehérjebevitel sem egészséges.
2019. márc. 7. 08:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: mivel ezt a nyavalyát reggeli helyett kell inni, ha a fehérjeport is reggeli helyett issza, nem lesz belőle semmi probléma.
2019. márc. 7. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!