Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Choco liter por, milyen?

Mikogabi1223 kérdése:

Choco liter por, milyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan emberek válaszára vagyok kíváncsi akik használták is! Mi a tapasztalat?

Okoskodók kerüljenek 🙂🙂🙂

2019. márc. 6. 17:49
1 2
 11/14 Miss Endzsi ***** válasza:
Persze, de ha egész nap húst, tojást, hüvelyeseket eszik az ember, és nem mozog hozzá, akkor nem feltétlenül egészséges még legurítani 22 gramm fehérjét.
2019. márc. 7. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Na jöttem én is okoskodni. :)

Csak egy kérdésem van. Ha netán lefogynál egy portól (megjegyz.: nélküle is lehet fogyni), akkor mi lesz utána? Életed végéig ezen fogsz élni, vagy visszatérsz a normál étkezéshez, és visszahízol? Vagy.... életmódot váltasz, és örökre lefogysz. Lehet választani.

2019. márc. 7. 08:23
 13/14 anonim ***** válasza:
11es, aki ennyi fehérjét visz be, az tudatosan teszi, ergo nem itt kérdezi meg, hogy a szárított angyalkönny napi 2x kaja helyett fogyaszt-e.
2019. márc. 7. 12:08
 14/14 Miss Endzsi ***** válasza:
Én se tudatosan ettem régen. Nálunk mindig ilyenek voltak a napi menük.
2019. márc. 7. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!