Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam majd? Költözés

Hogyan csináljam majd? Költözés

Figyelt kérdés

1 hónap múlva költözünk másik országba. Kb 1 hétig nem fogok tudni rendes ételt főzni,mert addig fog tartani mire minden a helyén lesz. Sportolni szintén nem fogok tudni, mert a futáshoz túl nagy a súlyfeleslegem, az ellipszis trénert pedig szintén 1 hét múlva hozzák utánunk. A netet nem tudjuk 1 hét alatt beköttetni, így a youtube videóra tornázás is ki van lőve.

Milyen fogyókúrás készételeket ismertek? Mit tudnék sportolni ez alatt az 1 hét alatt?

Kérlek ne írjátok, hogy 1 hét nem számít, meg ilyeneket, mert nekem nagyon számít, 1 nap kilengéssel is elvesztem a motivációmat.

2019. márc. 25. 07:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

A férjem nem diétázik, ő tud enni azt amit szeretne a vendéglőben. Neki már van leadva menü akkorra.

Utolsó: 2x voltunk eddig erdélyben 1-1 hetet, sosem volt olyan kimondottan diétás étel az étlapon, a pincérek nem tudtak magyarul, mi meg nem tudunk románul. A költözés alatt nem lesz időnk kimondottan olyan helyet keresni ahol tudnak magyarul, de természetesen ha lehetőség lesz olyan helyen enni, ahol tudnak magyarul, a diétámnak megfelelő ételt tudnak felszolgálni, akkor énis ott fogok enni. Ez nem is kérdés.

A kérdést szimplán "vészhelyzet" tippeknek írtam ki.

Kezdem úgy érezni, hogy nem segíteni, hanem csak a napi "végre beszólhatok valakinek" gyűjtitek.

2019. márc. 25. 16:07
 22/24 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok újra. Nem olvastam az összes választ, mert sietek, csak a második hozzászólásodig jutottam, amiben azt írod, hogy a tojás már nem megoldható. Kár érte, fogyókúrába tökéletes, ha gyorsan készíthető kaja kell. De amúgy ha van mikrótok, és azt az elsők között el tudjátok vinni magatokkal, akkor ez pipa. Tusom, tudom, nem egészséges a mikró, de hát a szükség nagy úr. Lehet kapni már mindenhol mikróba való tojássütőt, főzőt, ezekkel meg tudod oldani. Ha mégsem, akkor a többi, amit írtam. Meg még az jutott eszembe, hogy nagyobb üzletekben szokott lenni dobozban vegyes saláta, abba is belekeverhetsz jó minőségű felvágottat, egynek megteszi. Én ilyen helyzetben hajlandó lennék megenni a konzerves halat is amit egyébként nem nagyon szoktam.
2019. márc. 25. 16:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, én virtuális pacsit küldök, amiért nem vettél gázrezsót azért, hogy egy hétig használd, aztán kukázzad, vagy porosodjon egy polcon... Nagyon neked estek emiatt. ez a tipikus fogyasztói társadalom. Megveszem, aztán eldobom. Tudatos vásárlás? Az nincs.

Kényelmes, konzumidiotizmos.

Remélem, sikerül majd azalatt az egy hét alatt is egészségesen, fogyókúrádba illeszthetően táplálkozni, sok jó tanácsot is kaptál a torkodnak ugrókon kívül.

Hajrá! :)

2019. ápr. 4. 10:50
 24/24 anonim ***** válasza:
Ja és még valami: írtad, hogy nem lesz net, miért nem töltesz le jó előre tornázós videókat? Még csak videó sem kell, összeírod egy excelbe (vagy füzetbe) a gyakorlatokat.
2019. ápr. 4. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!