Mit tegyek, hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
világ életemben függtem az anyukámtól. Most viszont van egy elég komoly kapcsolatom. Össze szeretnénk költözni, de itthon szükség van rám, mert van két kissebb tesóm. A párom azt mondja hogy hagyjam az egészet, álljak a sarkamra és költözzek hozzá. Félek hogy megromlik édesanyámmal a kapcsolatom.2013. nov. 3. 23:07
1/15 anonim válasza:
Nem neked szülte a gyerekeket.Amúgy elköltözve is betudsz neki segíteni néha.:)
2/15 A kérdező kommentje:
Tele vagyok aggályokkal. pl. nyakamon az érettségi, és elég sokszor van rám szüksége. egyébként a párom is ezt mondta, mármint h nem nekem szülte őket. de vhogy el kell őket tartani és én vagyok az egyetlen aki eltudja látni őket míg dolgoznak.
2013. nov. 3. 23:16
3/15 A kérdező kommentje:
2- ha nem tudsz normálisan írni ne tedd. primitív bunkó.-.-
2013. nov. 3. 23:18
4/15 anonim válasza:
Figyelj,ha ott van az érettségi,akkor arra koncentrálj!
6/15 anonim válasza:
Nagyon szép amit érzel az édesanyád és a testvéreid iránt! Szerintem előbb szerezd meg az érettségit és a közben eltelt idő majd rámutat arra is, a kapcsolatod mennyire komoly.Látom felelősségteljesen gondolkozol biztos nem lesz nehéz neked megoldanod. Nem azért szülünk gyereket,hogy magunkhoz láncoljuk, hanem,hogy ő is élje a saját életét!Kérdezd meg az anyukádtól ő hogyan kezdte el élni a saját életét? Beszéld meg vele azt amit itt elmondtál.Nem hiszem el,hogy megharagudna az anyukád amiért külön életet szeretnél élni,de azt hozzátenném,ne tedd azt amit a barátod javasol! Nem égetjük fel a hidat,semmit sem magunk előtt, sem magunk után!!!!!!!!!
7/15 anonim válasza:
Tehát 2 szülőd van otthon?
Nagyszülők, stb. vannak?
Anyagi lehetőségek kisegítőre vannak?
Azért rangsorban az érettségi a legfontosabb, amit az ember a gyerekeinek biztosít, szóval most Te kéne légy az, akiNEK segítenek az otthoni dolgokban!
Mondják is, hogy a TE dolgod a tesóid körüli ténykedés, vagy csak gondolod?
8/15 anonim válasza:
Ezek szerint nem te függsz anyukádtól, hanem ő tőled.
Viszont neked a saját életedet kell élned. Az érettségi a legfontosabb, nem tudom, arra állandó bébiszitterkedés mellett mennyire lehet koncentrálni.
Anyukád gyerekei, oldja meg ő, nem a te dolgod!
9/15 A kérdező kommentje:
18éves vagyok, igaz az érettségi a legfontosabb, de ezt folyamatos ,,szolgálat" mellett lehetetlen. a barátomnál meg van a kellő anyagi háttér és béke, amit otthon nem nagyon tudnak biztosítani.
2013. nov. 4. 06:33
10/15 A kérdező kommentje:
Egyébként anya és nevelő apa.
2013. nov. 4. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!