Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam majd? Költözés

Hogyan csináljam majd? Költözés

Figyelt kérdés

1 hónap múlva költözünk másik országba. Kb 1 hétig nem fogok tudni rendes ételt főzni,mert addig fog tartani mire minden a helyén lesz. Sportolni szintén nem fogok tudni, mert a futáshoz túl nagy a súlyfeleslegem, az ellipszis trénert pedig szintén 1 hét múlva hozzák utánunk. A netet nem tudjuk 1 hét alatt beköttetni, így a youtube videóra tornázás is ki van lőve.

Milyen fogyókúrás készételeket ismertek? Mit tudnék sportolni ez alatt az 1 hét alatt?

Kérlek ne írjátok, hogy 1 hét nem számít, meg ilyeneket, mert nekem nagyon számít, 1 nap kilengéssel is elvesztem a motivációmat.

2019. márc. 25. 07:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Kifogás, kifogás.. Gyalogolni csak tudsz nem? Vagy otthon tornázni. A 21. században meg olyan nincs, hogy az összes étteremben, élelmiszerboltban csak hízlaló kaja van. Csak a te motivációd kérdese az egész. Különben is a költözés elég megterhelő, rengeteg kalóriát fogsz égetni, szóval no para..
2019. márc. 25. 11:10
 12/24 anonim ***** válasza:
66%

Arról mi nem tehetünk, hogy szegényes háztartásodban még 1 nyamvadt melegszendvics sütő(amivel amúgy tojást, halat, zöldséget is süthetsz), vízforraló és MIKRÓ sincs.

És sajnálsz egy jofogásos használt rezsóra 3ezret.

Akkor marad a vajaskifli, vagy szólsz a rokonságnak lásson el kajával, mert ÉLETKÉPTELEN vagy.

Nincs olyan étel amit minden nélkül csak úgy elkészítesz, az az étterem. Az is pénz! Egy heti éttermezés, de persze az drága; meg erdélyben saláta/zöldségköret sincs.:D

Elmondanám fogyni nem a salátától fogsz, hanem a kalória-deficittől! Ehetsz te nyugodtan pörköltöt nokedlival is, ha a kalória keretbe belefér és megvannak a makrók, eleget mozogsz!

De ha egy heti kajálás ekkora probléma, hogy sutba megy a motivációd is, akkor igazából éhezik a szervezeted és NEM életmódot váltasz, hanem önsanyargatsz.

2019. márc. 25. 11:20
 13/24 A kérdező kommentje:
Érdekes másoknak sikerült olyan ételeket írniuk, ami belefér a fogyókúrába, és nem kell semmilyen háztartási eszköz hozzá. Köszönöm azoknak akiknek sikerült a kérdésre válaszolniuk, elég sok jó tippet kaptam, ti meg kedves okoskodók, menjetek olyan kérdéshez, ahol életmód tippeket kérnek, én nem kértem arra tanácsot, hogyan fogyókúrázzak, meg van a saját módszerem, szimplán fogyókúrás ételtippeket kértem.
2019. márc. 25. 12:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Én annyiból megértelek, hogy szanaszét lévő konyhában, költözés közben nem sok kedvem lenne főzőcskézni. De simán lehet, hogy találsz valamilyen normális opciót napi egyszer főtt kajára a közeletekben, egy kis rizibizi savanyúsággal se tűnik olyan rossznak a sült hús mellé. A többi étkezéshez meg jók lennének a korábbiakban javasolt hideg ételek. Mozgásnak meg lehet, hogy elég lesz a cipekedés, takarítás is :) Én költözéskor estére már eléggé hulla voltam, nem hiszem, hogy lett volna még értelme tornázni, de majd fogod látni :)
2019. márc. 25. 12:19
 15/24 anonim ***** válasza:
azért egy párezres rezsóba nem kéne belehalni, még ha azután az egy hét után soha többet nem használnád. nem egyszerűbb kiadni rá a pénzt mint hisztizni a tönkretett diétád miatt?
2019. márc. 25. 12:24
 16/24 A kérdező kommentje:

Úristen. Ti tudtok olvasni? Vagy nálatok már az is hisztinek minősül ha tippeket kér egy ember?

Akkor sem dől össze a világ ha egy hétig túrót meg sajtot kell ennem, de ha megtehetem miért ne gyűjtsem a tippeket, hogy változatosan tudjak enni?

Ennyi fusztrált, korlátolt embert úristen....

2019. márc. 25. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem fogsz eleget mozogni. Legalábbis én minden költözésnél iszonyat sokat mozogtam a takarítással és a pakolással.

Én szendvicseket ennék, nem, nem ördögtől való. Attól függ, hogy mivel pakolod meg. És én nagyon szeretem a zöld salátákat. Mindenféle salátalevél, zöldségek, húst nem szoktam bele, csak konzerv tonhalat. Nem kell hozzá semmi, csak egy tál és kés. Na meg persze víz, de gondolom, az van :) Időnként meg beülnénk valahova enni valami egyszerűbb ételt, akár egy menüt, leves, valami egyszerű natúr hús.

2019. márc. 25. 12:47
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :) már nagyjából kezd összeállni a napi menü, hogy ne legyek éhes, de a kalóriakeretbe is beleférjek :)
2019. márc. 25. 12:49
 19/24 anonim ***** válasza:
Ennek örülök! Akkor a te menüd már kipipálva, lehet gondolkodni azon is, hogy majd édesapád a munka mellett mit fog tudni enni, hogy dolgozni is tudjon, és ne legyen éhes. Mert ugye azért mentek oda egy héttel korábban, mert őneki munkába kell állnia. De enni őneki is kell! Vagy gondolod, hogy ő majd egy hétig zsíros kenyéren fog élni????
2019. márc. 25. 14:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Erdélyben élek, kb minden menün kapok magamnak valami megfelelőt, ha vendéglőben eszünk. Van, hogy megkérem ne rakjanak bizonyos alapanyagokat bele, meg tudják oldani.
2019. márc. 25. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!