Hogyan csináljam majd? Költözés
1 hónap múlva költözünk másik országba. Kb 1 hétig nem fogok tudni rendes ételt főzni,mert addig fog tartani mire minden a helyén lesz. Sportolni szintén nem fogok tudni, mert a futáshoz túl nagy a súlyfeleslegem, az ellipszis trénert pedig szintén 1 hét múlva hozzák utánunk. A netet nem tudjuk 1 hét alatt beköttetni, így a youtube videóra tornázás is ki van lőve.
Milyen fogyókúrás készételeket ismertek? Mit tudnék sportolni ez alatt az 1 hét alatt?
Kérlek ne írjátok, hogy 1 hét nem számít, meg ilyeneket, mert nekem nagyon számít, 1 nap kilengéssel is elvesztem a motivációmat.
Arról mi nem tehetünk, hogy szegényes háztartásodban még 1 nyamvadt melegszendvics sütő(amivel amúgy tojást, halat, zöldséget is süthetsz), vízforraló és MIKRÓ sincs.
És sajnálsz egy jofogásos használt rezsóra 3ezret.
Akkor marad a vajaskifli, vagy szólsz a rokonságnak lásson el kajával, mert ÉLETKÉPTELEN vagy.
Nincs olyan étel amit minden nélkül csak úgy elkészítesz, az az étterem. Az is pénz! Egy heti éttermezés, de persze az drága; meg erdélyben saláta/zöldségköret sincs.:D
Elmondanám fogyni nem a salátától fogsz, hanem a kalória-deficittől! Ehetsz te nyugodtan pörköltöt nokedlival is, ha a kalória keretbe belefér és megvannak a makrók, eleget mozogsz!
De ha egy heti kajálás ekkora probléma, hogy sutba megy a motivációd is, akkor igazából éhezik a szervezeted és NEM életmódot váltasz, hanem önsanyargatsz.
Úristen. Ti tudtok olvasni? Vagy nálatok már az is hisztinek minősül ha tippeket kér egy ember?
Akkor sem dől össze a világ ha egy hétig túrót meg sajtot kell ennem, de ha megtehetem miért ne gyűjtsem a tippeket, hogy változatosan tudjak enni?
Ennyi fusztrált, korlátolt embert úristen....
Szerintem fogsz eleget mozogni. Legalábbis én minden költözésnél iszonyat sokat mozogtam a takarítással és a pakolással.
Én szendvicseket ennék, nem, nem ördögtől való. Attól függ, hogy mivel pakolod meg. És én nagyon szeretem a zöld salátákat. Mindenféle salátalevél, zöldségek, húst nem szoktam bele, csak konzerv tonhalat. Nem kell hozzá semmi, csak egy tál és kés. Na meg persze víz, de gondolom, az van :) Időnként meg beülnénk valahova enni valami egyszerűbb ételt, akár egy menüt, leves, valami egyszerű natúr hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!