Mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok.
Mondd meg a szüleidnek, hogy ha nem fogysz le csak rosszabb lesz. Beteg leszel és egyre többet fogsz hízni, egyre több bajod lesz. Hidd el tapasztalat. Mozogni magad is tudsz.
De az egészségesebb tàplàlkozàs nélkül nehéz lesz.
A legfontosabb hogy NE koplalj. Egyél zöldségeket nyersen, pàrolva, sütve, húsokat, halat ha szereted, tojàst, teljes kiőrlésű kenyeret mértékkel!!!, olajos magvakat, sajtot, joghurtot is, zsírokat- kókuszzsír, rendes vaj ( nem margarin), ha bírod az ízét olivaolajat is lehet ( én pl utàlom),csak kókuszzsírral sütök.
Kerüld a finomított cukrot, lisztet. A szénhidràtot kell csökkenteni, mehet a fehérje és bàtran a zsír. Attól telítődsz , lesz energiâd, és a zsír nem dobja meg a vércukrodat. A szénhidràt viszont igen. Magasabb vércukorszint, fokozott inzulintermelés= zsírraktàrozàs a testben. Vagyis ha sok inzulint termel a szervezeted, hízol. Mert az zsírraktàrozó hormon. A szénhidràtbevitel csökkentésével stabilizàlható a vércukorszint és az inzulintermelés. ( így lehet fogyni)
Èn ebből alakítok életmódot. Még nincs egy hónapja hogy elkezdtem, de tele vagyok emergiàval , élvezem a kajàt és azonnal fogyni is kezdtem!!!!
Ha érdekelnek a részetek hogyam fogyj egészségesen és tartsd is meg, írj egy privàtot és küldök infót amiben rendesen el van magyarâzva minden ami a fogyàshoz kell.
1-es! Nekem is el tudnád küldeni az infókat privátban, köszi! :)
Kérdező!
Örülj neki, hogy "csak" ennyi felesleged van és igen, muszáj még az elején megfogni a dolgokat, de én inkább a sok edzésben látnám a megoldást és nem a fogyókúrázásban.
Persze, fontos a tanulás, de szerintem az egészség annál is fontosabb...!
Persze, szívesen elküldöm neked is az infókat 2. De én határozottan NEM fogyókúrát ajánlottam a kérdezőnek, mert a fogyókúrázás marhaság... Én is jól megszívtam velük.
Amit majd küldök, abból egyénileg mindenki ki tud alakítani magának egy életmódot. (ez a lényege).
Én speciel 1900-2000 kalória közt eszem amióta elkezdtem és fogyok, mert visszaszorítottam a szénhidrátot és emeltem a zsíron. A fehérje nekem ugyanannyi mint eddig:)
Tehát nem arról van szó, hogy koplalni kell. De tenni viszont kell azért, hogy legyen eredmény. A mozgás önmagában nem ér olyan sokat, ha nincs mellette rendes étrend. Úgy tudom 70% étrend, és 30% mozgás a sikeres fogyás és súlymegtartás titka.
1. voltam. Elég sokáig szoktam fent maradni, szóval 1-2 óra és elküldöm privátban amiről írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!