Lehetséges lenne hogy 27%-os a testzsírom (iskolába mért) ha 53 kg vagyok 165 cm-hez?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy 30 % már túlsúlyosnak számít2019. márc. 22. 13:46
11/18 anonim válasza:
Nem pontosak ezek a mérők. Szóval nem kell megijedni. Biztosan látod magadon mérés nélkül is, hogy feszesebb vagy zsírosabb vagy e.
12/18 anonim válasza:
Nem biztos, hogy egészen pontos volt az a mérés, de nem kizárt szerintem ilyen zsírszázalék viszonylag alacsony testsúly mellett sem. Látom magamat, kb 160 centivel, 50 kilóval sem vagyok valami fitt, hiába, kéne kicsit izmosítani és egészségesebben enni. Ugyanezt javaslom neked is! :) Most még egészséges keretek közt van a súlyod és a testzsírszázalékod is, de talán tenni kéne érte, hogy ez így is maradjon. :)
14/18 A kérdező kommentje:
Akkor milyen sportot ajánlatok?
2019. márc. 23. 09:16
15/18 anonim válasza:
Ami jól esik. Lehet ez kocogás, gyors gyaloglás, úszás, biciklizés, bármilyen csoportos óra (tanc, zumba, aerobic, spinning, trx, stb). Az a lényeg, hogy szeretsd, különben 3 hét múlva abbahagyod és egy eletre megutálod a mozgást.
16/18 anonim válasza:
Nőknél 22-33% közötti testzsír % egészséges. A súlyod teljesen jó. Ha eddig nem nagyon sportoltál, heti 3x fél-1 óra súlyzós vagy saját testsúlyos edzést akár otthon is meg tudsz csinálni, vagy elmehetsz valamit sportolni, táncolni. Táplálkozás szempontjából pedig kevesebb cukor és liszt, több zöldség, fogynod biztosan nem kell.
17/18 A kérdező kommentje:
És ha futni mennék heti 3 szor ? Alkalmanként olyan 3-4 km-ert?
Am nem eszek kenyeret meg tésztát és sok zöldséget eszek ( köretnek szoktam enni.)
Súlyzós edzésre jó edzéstervet tudtok ajánlani?
2019. márc. 23. 13:51
18/18 anonim válasza:
Szerintem hasznos a futás, ha bírod, de ami a testkompozíciót illeti, nagyon fontos az izomfejlesztés is. Én régebben nagyon erőlködtem, hogy minél többet tudjak tornázni, pl Rubint Réka - egyszerre több blokk is, ami amúgy nagyon jó, de nem mindenki bír ennyit tornázni egy izomcsoportra. Mostanában inkább 5-10 perces tornavideókra tornázok, pl Youtube-on blogilates videói, nagyon változatosak, minden testrészre van jópár, nekem nagyon beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!