Mit vigyek iskolába szendvics helyett?
Ne akarj kevés kalóriát enni, szükséged van tápanyagra. Persze kinek mi a kevés, nekem pl. 1000 kcal az. De bármiből lehet keveset enni, legalábbis elvileg, mert van, aki semmiből sem tudja megtenni éhezés nélkül.
Tapasztald ki, mi laktat s te tudod, mi illik a diétádba, makróidba. Ha pici a kalóriakereted, menj rá a fehérjére.
Akár szendvicset is vihetsz, csak ne kenyér és zsiradék legyen a túlnyomó része, mint sokaknál. Én ott is a fehérjeforrásra mennék rá, sok zöldséggel.
De speckó zsemlécskéket, muffint, akármit is süthetsz, nekem pl. vannak szénhidrátszegény és fehérjedús szezámsütijeim, amik jól laktatnak és illenek a diétámba.
Írták a zabkását, van, akinek az is jó, de abban kevés a fehérje, nézd meg, belefér-e a napodba jól. Lehet, hogy te könnyedén beviszed a fehérjeigényed zömét csak ebédre, így nem gond, ha a suliban ilyesmit eszel.
Részvétem az iskolai helyzet miatt, nálunk nem volt ilyen, hogy az udvaron állva kötelező ennünk... Persze ha muszáj, megoldja az ember még nehezebb körülmények között is, de azért távolról sem ideális, no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!