Lehetséges lenne hogy 27%-os a testzsírom (iskolába mért) ha 53 kg vagyok 165 cm-hez?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy 30 % már túlsúlyosnak számít2019. márc. 22. 13:46
1/18 anonim válasza:
Igen, mert nem feltétlenül a testsúlytól függ, hanem attól, hogy az az 53 kiló miből áll. Jelen esetben zsírból.
Sportolj többet
2/18 anonim válasza:
igen, lehetséges.
Te hogyan látod magad? tunya, puha vagy vagy izmos?
4/18 A kérdező kommentje:
17 lány
2019. márc. 22. 14:24
5/18 anonim válasza:
#14.24 Jól hallottad, nőknél valóban 30 százalék testzsír körül kezdődik a túlsúly. 165 centihez az 53 kg normális testtömeg még akkor is, ha vékony testalkatú vagy. Az egyszerűbb testzsírmérő készülékektől (pl. amit markolni kell) nem szabad nagy pontosságot várni.
6/18 anonim válasza:
A súly sokmindenből àll össze. Csontozat, belső szervek, izomtömeg, zsír. Ha 53 kilóval 27% a testzsírod az annyit jelent hogy zsír van rajtad izom helyett. Vagyis nem mozogsz eleget.
Ez főként azokra jellemző akik nem hajlamosak hízàsra, esznek bàrmit , vékonyak maradnak, és ezért úgy gondoljàk mivel nem kövérek, nem kell mozogniuk. A tesóm is ilyen példàul. Meg kismillió ismerősöm van aki vékoby vagy àtlag kinézetű de semmit se sportol.
7/18 A kérdező kommentje:
És ez rossz?
2019. márc. 22. 15:52
9/18 anonim válasza:
Igen az. Attól, hogy valaki nem néz ki kövérnek, még nem biztos hogy egészséges. A mozgàsszegény életmód önmagàban nem egészséges. A lusta embereknek mint pl én is, ezt nem egyszerű elfogadni, de ez van. Szóval a mozgàssal, csak jót tehet az ember magànak. Ezért én se vagyok màr lusta többet mozogni:) Később erősíteni is szeretnék majd. Egyenlőre elég a több mozgàs.
10/18 anonim válasza:
33%-ig normàlis.Mielőtt bepànikolnál vagy anorexiás lennél,megsúgom,hogy több különböző módszerrel szokás testzsírt mérni,és nem ugyanúgy kell értelmezni a százalék eredményeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!