Neked mi adott motivációt a fogyáshoz?
Fogynom kellene vagy 40 kilót, de sosem sikerül.
Rengeteg problémám, gondom van és ez lehangoltá, kedvetlenné, érdektelenné tesz.
(Nem, nem tudom megoldani őket csak hosszú idő alatt)
Szóval elkezdem a fogyókúrát és pár nap múlva belesz@rok :D
Agyilag nem bírom ezt a plusz megterhelést, de ha lenne valami motiváció akkor menne. Egyszer régen már ment.
Mit tanácsolsz?
Nekem a p#nci.
Pontosabban annak a hiánya.
Sok dobozos ebéd házhoz szállító cégnél rendelhetsz teljes napra szóló fogyókúrás menüsort is, az nem megterhelő agyilag (max anyagilag, de mivel boltba gyakorlatilag egyáltalán nem kell járnod mellette, nem akkora plusz költség.)
Szerintem ne lásd egyben a 40 leadandó kilódat, mert arra még maga Schwarzenegger sem tudná fenntartani a motivációt. Inkább rakj fel egy kockás lapra rajzolt táblázatot a mérleged fölé, és jelölj ki fix időt a mérésre, például minden reggel, vagy minden hétfőn, ez tulajdonképpen mindegy, a lényeg: minden mérésnél becsületesen írd fel a súlyodat a táblázatba! Ha látod, hogyan mennek lefelé a kilók, könnyebben ki fogsz tartani. És természetesen ne csak a kilókat, hanem a centiket is vezesd, az is nagyon kellemes látvány tud lenni, hogy már nyolc centi lement, már tíz...
Ráadásul ha kézbe veszed a testedet, elképzelhető, hogy a többi problémáddal is könnyebben fogsz majd boldogulni. (Velem ez volt, de nem tudom, milyen jellegűek a Te problémáid.) Szóval mérlegre fel! Hajrá! És kitartást!
A párom 8 évvel fiatalabb, topon kell lennem mellette.
A fiam lassan 2 éves, szintén oda kell tenni magam.
De az első és legfontosabb, hogy magammal legyek kibékülve.
Ja és az anyukám. Egy éve halt meg. Ha ő le tudott fogyni 62 évesen, én is le tudok.
Köszi Mindenkinek!
Nem hittem, hogy ezen az oldalon értelmes választ is lehet kapni, de kellemesen csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!