Utalok tukorbe nezni, rendszerint sirni szeretnek. Mas anyuka is van igy ezzel?
A feleségem ilyen mártír, utálja azt hogy hízik, viszont nem hajlandó semmit tenni azért, hogy változzon. Ígéretek vannak bőven.
Vettem neki kezdő edzőszettet, ott rohad a sarokban. Sportcipőt, sportmelltartót, pénzkidobás. Összeállíttattam neki edzéstervet és egy vállalható diétás étrendet, örökre az irattartó foglya. Könnyedén vigyázhatnék a gyerekre, amikor ő a testével foglalkozik, nem él a lehetőséggel. Még csak agyon sem kell takarítania magát, mert nem nagy a ház, minden gépesítve van és segítek is, de akkor sem figyel a testére.
Amikor viszont bújik, hogy dagadt vagyok -e, kívánom -e és hasonlók, felmegy bennem a pumpa, mert mindent megtesz azért, hogy ne változzon semmi, mégis siránkozik, mert nem változik semmi.
Az egyik exemnek két gyereke van, kutyája, a férje otthon sincs estig, mégis van ideje napi egy órát edzeni. Persze ezt megemlíteni szentségtörés, a lustaság egyszerűbb.
Van jó oldala is, annyira felidegesített a feleségem lustasága, hogy én kezdtem el edzeni és formába hozni magam. A lustasága motivál, én nem akarok ilyen lenni.
Utolsó: na én ezért áldom az eget, hogy a férjem 120 kgsan szeretett belém, a legrosszabb formámban. Azóta szültem egy gyereket, lefogytam 60 kgra, de ha megint egy szar időszak jön az életemben, és felhíznék x kg-t tudom, hogy akkor sem fog elhagyni, meg más nőnél keresni a szexet, és ugyanúgy kívánni fog, mint előtte.
A feleségedben is el fog jönni az elhatározás a változtatásra, csak ki kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!