Utalok tukorbe nezni, rendszerint sirni szeretnek. Mas anyuka is van igy ezzel?
Az ételekben van a titok.
Egyél kevesebbet.
Elöször is miért kellene KÜLÖN fözni? Nem attól fogsz helyrealukni, ha csak kétféle ételt eszel!
Nyugodtan ehetsz normálisan is, csak a kalóriákra kell odafigyelni.
Emellett a gyerekeknek szerintem van apjuk is, naponta egy órára rá lehet hagyni a gyerekeket, és egyböl van idöd tornázni. (Persze nem este 10-kor).
Emellett meg kellene szervezni a napodat, hogy legyen idöd magadra is, egyedül a három hónapos az, aki nem lehet több órára meg nélküled, feltéve, hogy szoptatod, ha nem, akkor simán megoldható, hogy pár órád legyen magadra is.
Nem kell külön főzni, megmondod a családnak, hogy mától egészségesen étkeztek és pont. Eszik ami van. Arról nem is beszelve, hogy én meg se mondtam senkinek, hogy a sült csirkecomb kókuszolajból készült vagy a főzeléket zabpehelylisztel habartam.
Veszel egy-egy csomag mirelit brokkolit és karfiolt, beteszed 10 percre lefedve a mikróba és kész az egészséges kalóriaszegény köret.
Soroljam még? A fogyás 90%a az étkezésen múlik
Mennyivel tart több ideig reggelire kibontani egy natúr joghurtot, mint megkenni 2 szendvicset?
Ez az időhiány max a sportnál elfogadható kifogás, de mint mondtam a fogyás 90%a az étkezésen múlik. 40 kg-t fogytam, úgy hogy meg se mozdultam max néha gyalogoltam.
Nekem is 3 gyerek van bár a nagy már nem velem el. Aki igen ő 12 éves és egy 21 hónapos.
Én külön főzök magamnak.
Minden délben mikor alszik a kicsi tornázom. Nem érdekel a háztartás, mosogatás ilyesmi. Heti 2x zumbára járok, ha nem az apa akkor a nővérem vigyáz a gyerekre.
Mindenek előtt kell egy elhatározás, egy fontossági sorrend és egy támogató társ.
Ha ezek megvannak meg tudod csinálni.
Számold a kalóriát és mozogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!