Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb. mennyi idő múlva áll meg...

Kb. mennyi idő múlva áll meg a fogyás ideiglenesen?

Figyelt kérdés
Most kezdtem fogyózni.A kitartással és akarattal nincs gond.Csak tudom,hogy lesz egy olyan időszak amikor pár hétre megállhat a fogyás,de pont akkor kell kitartónak lenni,és utána megy az tovább is.Szóval mikor lesz ez az időszak?Kb. 1 hónap után pár hét és utána megy tovább vagy hogy?
2008. nov. 9. 22:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az jó ötlet , ha stagnál, akkor kezdesz mozogni. Én 4 hónapig stagnáltam. :S

Nem a legjobb ötlet az 50 gramm. Kevés. Egy cukorbeteg is napi 150-et visz be. Szerintem emelj rajta, nehogy egészségügyi bajaid legyenek.

2008. nov. 14. 09:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy,mivel máskor is csináltam már így hogy napi 50 gramm 1 hónapig,hogy most is 1-2 hónapot csinálok napi 50 grammal,aztán,mikor elkezdek mozogni,akkor megemelem 100-120-ra.Amúgy tök jól vagyok,nem korog a gyomrom,semmi,sőt,jobban érzem magam mint előtte,mert előtte sokat ettem,és most egyszerűen nem kívánok annyi ételt.
2008. nov. 14. 13:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert ha nem kapja meg a megfelelő mennyiséget a szervezeted, saját maga ellen fog dolgozni!
2008. nov. 14. 19:47
 14/21 A kérdező kommentje:
Napi 100 grammal szerintem már el lehet lenni..mert nem tartani akarom a súlyom,hanem fogyni!ja azt nem is mondtam hogy én a zöldségeket,gyümölcsöket,foyladékokat,mint tej,nem számolom!!Abból annyit eszek,amennyi jólesik.Sőt a mézet se,meg az aszalt gyümiket se.
2008. nov. 14. 20:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezt nem írtad. :) hmmm.. méz?:) Ugye nem bolti?Mert az cukros. :) Méhészetből az igazi. :P Megyek is mézet nyalogatni. :)
2008. nov. 14. 20:40
 16/21 A kérdező kommentje:

Bizony,igazi mézet a méhészetből!Sőt!! Tudod mit próbálj ki?Lehet kapni a méhészetbe ugye sokféle mézet,de kérj diós mézet!!Isteni!! Dió,ami mézbe van áztatva!!:)))Naggyon fini!

Szóval az 50 gramm is nálam úgy működik,hogy a zöldség gyümi méz folyadék tej gyümölcslét stb azt nem számolom,hisz ezeket máshogy emészti meg a szervezet..teljesen más a gyümölcsbe a cukor mint az igazi,finomított cukor,amivel tényleg vigyázni kell,viszont megvonni sem szabad.Ezért én heti egyszer eszek valami kiadós sütit,vagy tortát,vagy somlóit.Tudtad,hogy ha teljesen megvonod magadtól a cukrot,akko ugyanúgy cukorbeteg lehet az ember,mintha rengeteg cukrot enne?Érdekes a szervezetünk,de szerintem okos is egyben:)Szóval mit gondolsz?Mert 100 grammm fölé tényleg nem akarok menni,mert én nem megtartani akarom a súlyom,hanem fogyni..érted:)

2008. nov. 14. 22:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Hétfőn veszek diós mézet! :)

Persze, hogy tudtam. Nagyon sokan csinálják, hogy számolják a kcal-t, pedig a kórházban is a 800 kcal-t csak orvosi felügyelet mellett lehet csinálni, mert idegrendszeri problémákat okoz.

Ha kiszámolod régebben hány g ch-t fogyasztottál, és annak már csak a felét eszed, beindul a fogyás. Aztán mikor a kritikus pontra érkezel, akkor levinni 50-70 g köré.

2008. nov. 15. 19:23
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat!!:)Megfogadom!
2008. nov. 15. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Isteni ez a diós méz!!!
2008. nov. 18. 15:36
 20/21 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy ízlik! :)És tök jó,mert egészséges is.Van mandulás is,de a dió a legjobb!Na akkor egészségedre!:)
2008. nov. 18. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!