Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb. mennyi idő múlva áll meg...

Kb. mennyi idő múlva áll meg a fogyás ideiglenesen?

Figyelt kérdés
Most kezdtem fogyózni.A kitartással és akarattal nincs gond.Csak tudom,hogy lesz egy olyan időszak amikor pár hétre megállhat a fogyás,de pont akkor kell kitartónak lenni,és utána megy az tovább is.Szóval mikor lesz ez az időszak?Kb. 1 hónap után pár hét és utána megy tovább vagy hogy?
2008. nov. 9. 22:38
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
És az hogy a fogyás picit leáll,az mitől van???
2008. nov. 9. 22:40
 2/21 anonim ***** válasza:
szia, én a 90napost csináltam, nálam 5. hét után állt meg, és már nemis igen változott, de úgy ált. 3-4 a szunet.Sok kitartást!
2008. nov. 9. 23:53
 3/21 anonim ***** válasza:

Ha a diéta és a kalóriamegvonás egyensúlyba kerül a napi felhasznált kalóriamennyiséggel, akkor áll le a fogyás.

Hogy ez mikor lesz a fogyókúra elkezdéséhez képest adatok nélkül nem lehet megválaszolni.

2008. nov. 10. 01:23
 4/21 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy ott stagnálok, ahol korábbi éveimben is stagnáltam. Januárban 78 kg voltam, majd 72 kilónál torpantam meg, aztán 66-nál, és 62-nél. Most indult meg megint, most 60 kg vagyok :D
2008. nov. 10. 14:10
 5/21 A kérdező kommentje:
DE akkor ezek szerint legalább mennek a kilók,ha lassan is:)
2008. nov. 10. 14:16
 6/21 A kérdező kommentje:
Viszont azt még mindig nem értem,hogy miért van ez a holtpont,hogy leáll egy időre??
2008. nov. 10. 14:22
 7/21 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nálam azért voltak ezek a kilómegállások amelyeket írtam fentebb, mert épp elégedett voltam, hogy azt elértem :D És lazítottam. Nem tudom.

Jaaa, és másrészt menstruáció előtt és alatt mindig stagnál. Menstruáció után indul meg mindig jobban.

2008. nov. 10. 14:24
 8/21 A kérdező kommentje:
igen,mert menstruációkor olyan puffadtnak érzem magam,főleg az első napon,mintha felfújtak volna..hát én addig meg nem állok,amíg el nem érem a kívánt súlyt.
2008. nov. 10. 14:38
 9/21 anonim ***** válasza:

Hát akkor biza sikerülni fog. (Az utolsó válaszoló vagyok)

Nagyon nagy kitartást kívánok, és csak a cél lebegjen a szemed előtt! Sok sikert hozzá!!!

2008. nov. 10. 15:17
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszi,aranyos vagy:)

Amúgy én úgy álltam át,hogy a szénhidrát bevitelt lecsökkentettem napi 50 grammra és ezt azért szeretem,mert mindent eszek,amit megkívánok,csak 50 grammig.Most kezdtem amúgy 8 napja.Még kivárom az 1-2 hónapot,és akkor elkezdek mozogni,mert ha netán mégis beütne az a holtpont,akkor a mozgással rá tudjak nyomni.És onnantól kezdve het 4 alkalom mozgás +hastánc.20 kilót szeretnék leadni jövő júniusra.Szóval nekem a havi 3 kiló tökéletes,nem is akarok gyorsabban.

2008. nov. 10. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!