Szerintetek mennyit fogyjak még?
Figyelt kérdés
Eddig lefogytam 6 kilót, a bmi index szerint még 2 kiló súlyfeleslegem van. Jelenleg 61 kiló vagyok a terv 50 kiló volt, de a bmi index szerint 53 kiló az ideális súly nekem és gebe se szeretnék lenni. Szerintetek mennyi kilót kell még fogynom, hogy jól álljon?
2019. márc. 11. 03:22
1/24 anonim válasza:
Fogyni max 5 kg-t fogyjál, de sürgősen kezdj el edzeni, mert úgy nézel ki, mint én akinek szülés után szétnyílt a hasfala.
2/24 anonim válasza:
Azt hittem ezek a fogyás előtti képek. Biztos jó az a mérleg? Én 75 kilósan néztem így ki fél éve. Jó hogy fogynod kell kb 10 kilót.
3/24 Balogh Bence 2019 válasza:
Ezt nem tudjuk patikamérleg-pontossággal megmondani. Az biztos, hogy még elég kerek vagy.
Én aztmondom, folytasd, és készíts havonta egy újabb képet. Rakd ki ide vagy nézdmeg magad, hogy mennyire áll közel az ideálodhoz.
4/24 A kérdező kommentje:
köszönöm, várom még a válaszokat.
2019. márc. 11. 06:26
5/24 anonim válasza:
Igen, fogyjál még egy 10-est. Én is azt hittem jóval több vagy 61 kilónál.
6/24 A kérdező kommentje:
hmm szerintem túloztok, lehet túl előnytelen képeket csináltam, mert igen lefogytam 6 kilót és igen jó a mérleg és egyáltálán nem látom magam annyira túlsúlyosnak mint aminek beállitok . :/
2019. márc. 11. 06:40
7/24 anonim válasza:
Nem túlsúlyos vagy, hanem löttyedt. Mintha 2 hete szültél volna.
8/24 A kérdező kommentje:
Ja igy már másabb. De amúgy van még 1 kiló súly feleslegem mint irtam.
2019. márc. 11. 06:49
9/24 anonim válasza:
Szerintem Te nem látod reálisan magadat. Van combod, hasad, karjaidon is van. És erre azt mondod 1 kiló többlet? Tényleg 75 kilósan aranyosabb voltam...
10/24 A kérdező kommentje:
Igen, 1 kiló súlyfeleslegem van a bmi index szerint. Bár lehet tényleg nem látom reálisan magam ha ennyien irjátok, hogy dagi vagyok. :/ Én eddig a bmi indexnek hittem, most nem tudom a véleményeket hova tenni...
2019. márc. 11. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!