Milyen diétát lenne célszerű követnem?
158 cm vagyok és 69 kiló, úgy érzem mihamarabb le szeretnék fogyni. Valaki tud jó edzést illetve étrendet hogy ideális súlyom legyen?
18/N
Egyél egészségesen
Tudnod kell miből mennyit ehetsz
Sportolj rendszeresen
Így a fogyás garantált. Attól fog függni milyen gyors lesz a fogyás, hogy mennyit sportolsz illetve eszel.
Olajosmagvak, sovány húsok, halfélék, lassan felszívódó szénhidrátok, sok rost, természetes cukrok, megfelelő alvás, sok víz, gyógynövények-teák
Nézz utánna magad.. most nem tudom te rád legyek ideges, vagy az oktatási rendszerre.. 4 évig tanultok biológiát, de ennyit nem tudtok. A saját működésetekről nrm tudtok semmit.. de azért számít mit gondolnak rólatok mások.. vicc az egész.
19F
Amúgy egyél annyi g zsírt ahány kiló vagy, 1,5x annyi fehérjét ahány kiló vagy
Szénhidrátot vonj ki 100at ahány cm magas vagy a maradékot szorozd meg kettővel majd ebből vonj ki 30%ot. Ennyi, de levezetem neked..
69gramm zsír, 103gramm fehérje, 97g szénhidrát
1g zsír 9 kalória, fehérje 1g 4, szénhidrát 4
621+412+388= 1432kalória (kcal)
Házi feladat: megnézni, hogy milyen sportokkal, égetsz el 200kalóriát egy bizonyos időintervallumban (1óra, vagy amennyi időt szánsz sportra)
2naponta csináld amit választottál
Pihenő napokon, menj gyalog bevásárolni
Ha elkezdtél fogyni újra kell számolni a kalóriákat, nem azért fogsz megállni a fogyásban, mert nincs csalónap hanem, mert a régi súlyod szeint étkezel.
Ha van kérdésed írj...
A szénhidrátod véletlen 69el a súlyoddal számoltam, nem tudom miért.
Szóval 158-100=58 58x2 116-3x16=68
Kevésnek tűnik, de ennyi kell.
Egy átlagos ember 3x annyit eszik, amennyire a szervezetének szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!