Milyen diétát és edzéstervet kell követnem ahhoz, hogy olyan alakom legyen mint Kristen Hanchernek?
Figyelt kérdés
Am 163 cm magas vagyok és 55 kg2018. aug. 15. 21:14
1/2 anonim válasza:
Szerintd ezt tényleg le fogja ide írni valaki?Szerinted minek tanulnak az emberek sportot az egyetemen?Szerinted minek létezik olyan állás, h személyi edző?Ha ezt így látatlanba le lehetne ide írni, ez a szakna nem létezne.Egyébként az ő alakjának az eléréséhez egy jó plasztikai sebészre van szükség és ennyi.Persze most láttam éltemben először ezt lányt de a műmellein és mű száján kívül én semmit nem láttam rajta.O.o
2/2 anonim válasza:
Kristen Hancher egy hatalmas catfish. Tele photoshoppolja a képeit, írd csak be, hogy without photo shop és meg fogsz lepődni. SENKINEK SINCSEN természetesen olyan irreálisan apró dereka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!