Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék decemberig...

Hogyan tudnék decemberig 15-20 kilótól megszabadulni?

Figyelt kérdés
163/89/32 éves lány vagyok sajnos nagyon nagy mellekkel ami jelentősen megdobja a súlyomat. Ezen kívül is van rajtam felesleg bár nem vagyok igazán kövér, inkább a hasam a problémás. 1 hónapja nem eszem fehérlisztes és cukros dolgokat. Tornázom is rendszeresen, de szerintem nem a megfelelőt. A futás kilőve természeti adottságaim miatt és a térdeim sem bírják. Lehetséges ennyit fogynom ennyi idő alatt? Mit csináljak, hogy sikerüljön?
2010. júl. 2. 14:47
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Igen lehetséges,nekem sikerült 3,5 hónap alatt leadnom 16kg!Nem ettem kenyeret meg nem ittam üdítőket és nem vacsiztam!Tornáztam!heti 3-szor!

2010. júl. 2. 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez nekem is megvan. Heti 5-6 nap tornázom nem vacsizom és nincs fehérkenyér. Te mit tornáztál?
2010. júl. 2. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Szokásos sablon szöveg: napi 5-6 étkezés, hogy gyors legyen az anyagcsere heti 3-4 torna vagy valami mozgás. Lényegében tök mindegy csak akkor 1-1,5 órán keresztül ne a fenekeden ülj... :) Kell egy étrend amit fehérje és szénhidrát bevitel alapján kell kiszámolni és NEM KALÓRIÁRA!! Ezen felül még ami fontos, hogy reggelire lehetőség szerint fehérje dús kaját egyél teszem azt tojás, natúr joghurt( 2-3 naranccsal baromi finom tud lenni;)) Tízóraizni is kell akkor is mehetne mondjuk 10 dkg csirkemell sonka meg 1-2 magvas zsemle. Ebédre meg lehet szabni, hogy mit eszel, de hidd el én 4 hónapja eszem minden nap ugyan azt és már baromi unalmas úgyhogy ehetsz a családdal is ha gondolod és a kaja nem túl zsíros. Na innentől jön a szívás része mégpedig, hogy ebéd után gyakorlatilag nincs szénhidrát, de még egy banánt sem ehetsz. Ilyenkor ehetsz grapefruitot, narancsot(imádom, de azt hiszem ez látszik is:D) illetve megint natúr joghurtot... ebből viszont ha megeszel egy nagy doboz joghurtot meg 2 narancsot az nagyon eltelít. Vacsorára valami száraz hús vagy tonhal. mellé zöldség köret, saláta.. amit akarsz. Az egésznek az a lényege, ha valami cukrosat akarsz enni, vagy édességet akkor azt megeheted persze mértékkel, de inkább délelőtt edd, mint délután. a 6 után nem eszünk baromságot felejtsd el... lefekvés előtt 2-3 órával legyen az utolsó étkezésed. Sok sikert;)
2010. júl. 2. 18:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi a segítséget, de mit csináljak, ha este nem igazán vagyok éhes, mert későn van az ebéd meg az uzsi is. Mindenképpen egyek, vagy nem gond ha a vacsik kimaradnak?
2010. júl. 2. 19:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Még valami. Natúr joghurtból vagy kefírből egyszerre mennyit lehet megenni? 1 kis doboz vagy 2 vagy esetleg 1 naggyal is?
2010. júl. 2. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy éhes hát nem vagy éhes... majd az leszel, ha kicsit leürül a szervezet. Nem tragédia, ha nem eszel vacsit:) Viszont akkor vigyázz mert reggel valószínűleg farkas éhesen fogsz felkelni akkor viszont mértékkel kell enni és nem addig, ameddig bírsz:) Natúr joghurtból én pedig egy nagy dobozzal szoktam ha éhes vagyok. ha nem akkor csak a felét. Persze majd a diéta előre haladtával ezt is csökkenteni kell mert egy idő után már ez a tápanyag mennyiség is sok lesz. De az még kicsit odébb van:)
2010. júl. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!