Mennyire nehezíti meg a fogyókúrát, ha minden második hétvégén, buliban megiszok kb.2l száraz vörösbort?
Figyelt kérdés
Amúgy diétásan étkezem, heti kétszer edzek. Mennyire zavarna bele? Az a típus vagyok, aki rendesebben szeret inni alkalmakkor.2019. febr. 26. 13:06
11/15 A kérdező kommentje:
Kicsit visszaemlékeztem, és eszembe jutott, hogy én 2006-ban Schobert-kúrával úgy fogytam le 90-ből 78-ra fél év alatt, hogy szinte minden hétvégén kimaradtam, és borozgattam (csak szárazat). Akkor 24 éves voltam, ha ez számít. Félreértés ne essék, nem vonom kétségbe a szavaitokat, csak kérdezném, hogy mi lehetett az akkori siker titka? És hogy vajon mehetne-e most is? Vagy számít az életkor vagy ilyesmi?
2019. márc. 12. 16:36
12/15 anonim válasza:
Az életkor valóban számít, elvileg fiatalabban könnyebb fogyni. Nem írtad le, mit csináltál pontosan, de önmagában az nem számít, hogy mit csinálsz hétvégén, az egész hét összességében számít. Ha emellett hét közben szigorúan diétáztál, és hétvégén se ettél-ittál annyival többet, akkor nem csoda, hogy lefogytál. Másrészt ha akkor kezdetben izmosabb voltál, akkor az izmaidból is veszthettél, az könnyebben megy, és a mérlegen nem látod, hogy a súlycsökkenésed zsír vagy izom, vagy milyen arányban oszlik meg, a mérlegnek minden kiló ugyanolyan. Persze úgy fogyni, hogy inkább az izmaidtól szabadulsz meg, nem túl egészséges, és látványban sem leszel sokkal vékonyabb (az izomnak nagyobb a sűrűsége).
13/15 A kérdező kommentje:
12: Nem voltam különösebben izmos, tokám és pocakom volt (mint most), leginkább azokból fogytam, látványos is volt a különbség, ismerősök is megjegyezték. Amúgy a hétvégi borozgatást leszámítva tényleg a Norbi-kúrának megfelelően étkeztem, hetente kétszer elmentem úszni, néha reggel futni is egy keveset. Akkoriban nem dolgoztam, segélyen voltam, tehát ezek tették ki a testmozgást.
Ha akkor sikerült, vajon most működne-e?
2019. márc. 12. 20:48
14/15 anonim válasza:
Simán lehet. Megpróbálod, aztán két hónap múlva kiderül, hogy működött-e. Ha igen, jó, ha nem, más módszer után nézel. De az is lehet a vége, hogy most a maradék izmaidat veszted el, és akkor a végén a saját dolgod nehezíted meg, szóval a sport részét ne hagyd ki.
15/15 A kérdező kommentje:
14: Ki mondta, hogy ki akarom hagyni? Persze, hogy űzöm. Jobbára futógépen futás, meg néha úszás. Súlyt emelni, meg ilyesmit majd csak akkor akarok, ha elértem a kívánt mértéket.
2019. márc. 13. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!