Ha megfelelő a diéta, és mellette sportol is az ember, vagyis ha JÓL CSINÁLJA a fogyókúrát, mennyi idő alatt lesznek vizuálisan is látható jelei?
en 98.6 rol 80.9 re mentem le majus 3 ota. szerintem mar latszik. 46 os meret voltam, mar a 42 kezd tul nagy lenni.
Ugyan meg csak feluton vagyok de bo 3 honap alatt nagyon latvanyos lett. Szerintem ha ennel nagyobb sullyal indulsz akkor lehet hogy kesobb lesz latvanyos, viszont ha kevesebb a vesztenivalod akkor valoszinuleg hamarabb lesz eredmeny.
Kinek, milyen tempóban (jó módszerrel fogyni lassan is lehet)?
Én 10 hónap alatt se láttam semmit, mert nemcsak lassan fogytam, de nem tűnt fel a dolog. Másoknak már rég. Objektíven voltak látható jelei már néhány kilónál is. De akinek 60 kg feleslege van s arányosan fogy, arra ez kevésbé igaz, mint arra, akinek 20 kiló feleslege van s eleinte arcból fogy...
Túl kevés az infó.
Lehet, hogy 1-2 hónap múlva már lesznek nyomai, 3-4 hónap után pedig egyértelműen látni fogod.
3 hét még semmi, ne legyél türelmetlen.
Pár hét után ne is várj eredményt!
Egyébként te fogod legutoljára meglátni, esetleg nem is fogod látni, mivel napi szinten látod magad, így hozzáidomul az énképed az adott kinézethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!