Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha naponta futok mennyit...

Ha naponta futok mennyit tudok leadni?

Figyelt kérdés
Ha mimden nap fél órát futok és naponta max.(!) 1500 kalóriát eszek, mennyi idő alatt dobok le magamról 10 kg-t? Vagy más módszert kellene választanom? Tudtok tippeket adni? Vagy ez jó így?
2019. febr. 25. 17:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Minden* bocsi, elírtam
2019. febr. 25. 17:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Najó... nem ígérem azt a minden napi 1500 kalóriát, azért hónaponta nekem is van 1x menstruációm🙄😅
2019. febr. 25. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel a szervezetnek hagyni kellene időt regenerálódni, ezért érdemesebb mondjuk minden másnap, harmadnap futni, de nagyobb távot. Persze ha eddig nem futottál, nem elvárás a 10 km, kezdetnek a fél óra is megteszi.

Fontosabb a kalóriákra odafigyelés, de valóban nem kell kardba dőlni, ha nem sikerül tartani minden áldott nap a kitűzött keretet (nekem se sikerült mindig).

2019. febr. 26. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!