Miért mutat többet?
Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy nem kérem a kioktatást.
Tudok róla, hogy heti 1x érdemes mérlegre állni, pucéran, ugyanabban az időben, de most úrrá lett rajta a kíváncsiság.
Reggel felkelés után megmértem magam 63 kg voltam, utána ettem egy fél kiflit, és megint ráálltam a mérlegre, 66-ot mutatott.
Tudom, hogy evés után többet fog mutatni a mérleg, mint éhgyomorra, de azért a fél kiflitől nem kéne 3 kgval többet mutatnia, nem?
Ugyanabban a ruhában voltam, és nem fogyókúrázok, csak súlyttartok.
2019. febr. 25. 13:08
1/4 anonim válasza:
Nekem nem mindegy hova teszem le a mérleget, ha parkettán mérem magam, akkor a szoba két pontján teljesen mást tud mutatni. Én ugyanarra a járólapra teszem mindig a mérleget a fürdőben, biztos ami biztos alapon.
2/4 anonim válasza:
Biztos rossz a mérleg.
Mienk is olyan, hogy nem ugyanazt mutatja, ha gyorsan állok rá, mintha szép lassan.
Mondjuk ez régi mérleg, nem digitális.
3/4 anonim válasza:
Három kiló az semmi, én tízet tudok azzal "fogyni", hogy összehúzom a mérlegen a sarkaimat. (mechanikus mérleg)
4/4 anonim válasza:
Senki sem hízik fél kiflitől 3 kilót. Rossz a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!