Mitől mutat 2 kg val többet a mérleg, mint este, ha nem ettem semmit a 2 mérés közt?
Ez egy figyelmeztetés, hogy túl sokat méred magad.
Mégis miért kell naponta mérni? Vagy naponta többször??
Megkattantál?
Ez nem kattanás, mértem már én is magam 2-szer (ritkán, mert tényleg minek), pokolian kíváncsi fajta vagyok, nyilván nem informatív, de ha a konyha páratartalmát megnézhetem 12-szer némelyik nap, akkor a súlyomat is kétszer, nem? Jogom van hozzá s ettől még nem leszek bolond. Helyiértéken tudom kezelni a dolgot, ahogy a reggeli méréskor sem rebben a szemem, ha le-felmegy 1-2 kiló, hiszen ez természetes, a testsúly változik.
Ami a kérdést illeti, nyilván mérési hiba. Én kétszer ráállok ugyanakkor, ugyanott egy mechanikus vagy digitális mérlegre, 1,2 kg eltérés is összejöhet. A személymérlegek nem pontosak.
Másik lehetőség, hogy alvajárva kimentél és ettél-ittál éjszaka.
Az teljesen bizonyos, hogy ha nem vittél be semmit, akkor csökkent a súlyod... Hacsak nem nyitott ablaknál aludtál és hosszú hajadra esett az eső :D Vagy sok ruhában mérted magad reggel. De a rálépett a mérlegre a macska sem egy rossz tipp, az is lehet, bár szerintem azt észrevetted volna.
Abban őszintén szólva nem hiszek, hogy spontán fényevés vagy más módszer miatt áthágtad a fizika törvényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!