Hogyan mutathatna 3-4kilóval kevesebbet a merleg?
Figyelt kérdés
Lesz jövőhéten súlymérés a suliban. Nem akarok tényleges fogyókúrába kezdeni, csak azt szeretném, ha a mérleg kevesebbet mutatna az osztálytársak előtt. Szépnek tartom az alakom, a súlyom a többiekéhez képest viszont kicsit több. Olvasgattam már itt gyakorin egy hasonló kérdést, csak elvesztettem. Szóval, hogy érem el, hogy kevesebb kiló legyek, nem kell, hogy tartós legyen..2017. dec. 27. 13:40
1/5 anonim válasza:
Lélegezz be a mérés előtt jó sok héliumot. A hélium könnyebb a levegőnél, így ha héliumot szívsz előtte, az bekerül a tüdődbe és a véráramodba (emiatt nem kell aggódni, nem mérgező és pár nap alatt kiürül), emiatt a mérleg kevesebbnek fogja mutatni a súlyodat.
2/5 anonim válasza:
1 napig ne igyál, azzal minimum 2 kilótól megszabadulsz. Nem túl egészséges, de egy naptól nem sok bajod lesz.
Amúgy ennek milyen jelentősége van? Szerintem semmi.
3/5 anonim válasza:
Vízhajtás, előtte 12 órával ne igyál folyadékot, menj el nagy wc-re, így 2-3 kilót lehet veszteni, de ez vissza is jön 1 nap alatt kb.
4/5 anonim válasza:
Szopogass savanyú cukrot és köpködj szorgalmasan.
Van sport, ahol a mérlegelésig meg lehet szabadulni a súlyhatár felettitől.
5/5 anonim válasza:
Senkit se érdekel hany kilo vagy. Ha sportolsz, semmi szegyelni valo nincs a testeden. Ha kiakadnak mondd hogy ez izom. Egyik baratnom sportolo, 2 fejjel kisebb mint en, es sokkal sulyosabb, de Nagyon izmos ezert vekonyabbnak nez ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!