Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha pl. unnep miatt tuleszitek...

Ha pl. unnep miatt tuleszitek magatokat masnap kevesebbet esztek meg a fogyokuras etrendeteknel is?

Figyelt kérdés

Ugy ertem ha mondjuk 1000 kcal volna a megengedett, ha elozo nap sokat ettetek, masnap ebbol is csokkentetek? Vagy minden megy tovabb a rendes etrendetek szerint?

Nekem ilyenkor nagyon durva buntudatom szokott lenni...

2017. okt. 18. 16:29
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem jo felfogas tudom de ugy fogom fel hogy oke csalos nap es masnap ugyanzgy folytatom az adott kaloria mennyiseggel. De volt mar olyan is hogy az unnepekre elfelejtettem az egesz kaloria szamlalgatast (nagyinal nehez lett volna maskepp tenni)
2017. okt. 18. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem eszem túl magam ünnepkor sem. Tudok mértéket tartani. Csalónap nem a mértéktelen zabálásról kellene hogy szóljon.
2017. okt. 18. 17:47
 3/9 A kérdező kommentje:
En alapjaraton keveset eszem egyebkent. Szoval egy napom kb ilyesmi: reggel zabkasa vagy zabpehely aszalt gyumivel, olyan 10 szem korpas keksz meg neha egy marek diakcsemege. Szunetben egy ilyen 25g-os muzliszelet es itthon megporbalok mar nem enni. Ha megis, akkor kb ilyen 10 evokanalnyi kajat. Mindez mellett eleg jo fizikai munkat végzek. De most ez a heten kicsot tulment, mert 2 szulinapon is voltam. Egyebkent szulo/nagyszulo jelenleteben k.....va nehez nem kilengeni, ezt alatamasztom... de koszi a valaszokat a "kedves" mertektelenul zabalasozonak is :)
2017. okt. 18. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, legfeljebb többet edzek utána. És nincs bűntabom tőle.
2017. okt. 18. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:

EN most szombaton elegge tulzasba estem a csalonappal,lement 3400kcal.Masnap kajara se birtam nagyon nezni,parszazat ettem nagyon szarul is voltam az elozo naptol.De megtanultam,nem szabad tulenni

magam csak mindenbol (edesseg,stb amit maskor nem eszek) mertekkel enni meg a csalonapon is.

2017. okt. 18. 20:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán foglalkozom a dologgal. Mondjuk nem tudom, minek enném túl magam, de ha mégis megtörténik, vagy úgysem leszek éhes másnap, vagy de. Eszem, ahogy jön, tudva, hogy hosszabb távon úgyis egyensúlyba kerülök s egy nap semmit nem jelent.

Az evés miatti bűntudatot oltári nagy butaságnak tartom, immunis vagyok rá. Ha hibázom, na bumm, az még nem ok arra, hogy bántsam magam rossz érzésekkel.

1000 kcalra eleve nem mennék le, az túl kevés. Inkább mozgok többet.

2017. okt. 18. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a bevitt kalória mennyiségen nem változtatok ilyenkor, ez engem jobban összezavarna. Inkább beiktatok plusz 1-2 edzést a hétre.
2017. okt. 19. 09:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszi, hogy írtatok. Hat irigylem, aki ugy tud hozzaallni, hogy nincs az eves miatt buntudata. Nekem mindig van szinte kivetel nelkul.
2017. okt. 19. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Az evés természetes szükséglet, még örömöt is szerezhet. Miért kéne bűntudatot érezni, ha jóízűen eszünk?
2017. okt. 20. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!