Visszahúzó, rosszindulatú emberek/kommentek? Mit lehet tenni?
Na, szóval. Nem vagyok nagyon kövér, 165/75 kg, 24 eves lany. Mindig kiskoromtol kezdve duci voltam, de mar elegem van, es belefogtam az eletmodvaltasba. A baj az, hogy szornyen visszahuzo es negativ a kornyezetem. Edesapam pl vmelyik unnepen a baratai meg mki elott ecsetelgette, hogy en 80 kilo vagyok es hany sutit ettem aznap... es nem erezte hogy ezzel mi a baj....
Viszont most, hogy probalok fogyni, elhagytam a cukrot, tk gabonakat eszem stb folyton jon, hogy en miert nem eszek a zsiros paprikas krumplijaibol meg rantott leveseibol, csak tobbet kene mozognom, hulyeseg amit csinalok stb. Noverem (feltestver) is azt mondogatja hogy hagyjam, ugyis anyukam is ilyen volt, ez genetika, en ugysem leszek vekony....
Probalom persze lerazni magamrol ezt, es valahol megertem hogy szkeptikusak mert sokszor belekezdtem mar es abbahagytam, de ha en vkit szeretek, inkabb tamogatnam es nem ilyeneket mondanek rola/neki.:( ti ezzel hogy birkoztok meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!