2006-ban műtöttek rosszindulatú pajzsmirigyrákkal. Azóta hormontablettát szedek. Felszedtem 12 kg-t egy éve próbálom leadni. Akupunktúra, szűzteakapszula, BIO-CLA, stb. Mindennap Réka 20 perc torna, néha Norbi kikbox. Eredmény 0. A 90 napos segíthet?
Amiket felsoroltál szigorúan tilos alkalmazni a te esetedben, mert többet ártasz mint használsz.
Előzőhöz:
Segítenék neked, de mivel nem ismerem a kórtörténetedet nem vállalkozom rá, keresd fel a körzeti orvosi rendelőtökben a diétás nővért (mert kell lennie) és ő állítsa össze az étrendedet.
Körzeti orvos mellett NINCS sem DIÉTÁS NŐVÉR sem DIETETIKUS SAJNOS.
Én dietetikus vagyok, de így ismeretlenül nem tudok segíteni. Az adott kórházban ahová jársz kontrollra ott keresd fel az osztályon a dietetikust ő tud segíteni.
A mi körzeti orvosi rendelőnkben én vagyok a diétás nővér, és az az ált. tapasztalatom, hogy ez minden orvosi rendelőben így van, ha nem is állandó jelleggel, de egy héten egy nap biztos elérhető.
De akkor ezek szerint nem. 1. hsz voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!