Olyanok válaszát várom aki vagy tapasztalatból írja vagy tényleg hozzá értő! Lehetőleg a rosszindulatú megjegyzéseket mellőzzétek. Mit csináljak?
Lemaradt hogy a kalóriabázis szerint mindig meg van a kalória deficitem.
Reggeli:-korpás zsemle+2szelet zöldséges párizsi+paprika
Ebéd:-átlagos normál pl.karfiol leves(tészta nélkül)
-hús köret nélkül(java részt csirke néha sovány sertés hús köret nélkül vagy zöldség körettel(nem főzelék)
Vacsora:-korpás zsemle+vaj+paprika néha sajt+párizsi
Hasonló adottságokkal rendelkező anyuka vagyok.
Jól csinálod a diétát.
Nem az izom sok rajtad, hanem erős a csontozatod.
Most sportolsz valamit a gyerek mellett?
2-es vagyok. Mindig az utolsó pár kg megy le a legnehezebben. Ha a sétán kívül tényleg tudnál valamit sportolni, mozogni az segítene.
(Én is plusz 21 kg-val mentem szülni, és még kb. 3-4 kg van rajtam, de nagyon nehezen megy le. Így 2 nap kivételével minden nap mozgok egy héten, a diéta mellett, remélem lemegy az pár kg már.)
Az erős csontozat sem jelent 10 kilókat...
Látatlanban nem tudom, mi a helyzet izom terén (magamnál is több pontos testzsírszázalékmérés kellene hozzá), mindenesetre az emberek igen különbözőek, van, aki sose lesz vékony, máshogy izmosodik, máshogy oszlik el rajta a súly, ésatöbbi. Van, aki kifejezetten vastag, nyilván felesleg is jócskán van rajta, de feszes, nem lötyög rajta a háj...
A fő, hogy a zsírfelesleg jöjjön le az emberről. Persze a fogyás sem megy ugyanolyan könnyen mindenkinél.
Ezzel nem segítettem, de akkor is ez van. Különbözőek vagyunk.
Ha kalóriabázisozol, könnyen meg tudod mondani, mennyi fehérje, zsír, szénhidrát, kalória van egy átlagos napodban. Ez érdekelne, a leírásból ugye nem látszanak a mennyiségek, a kalóriabázissal pedig könnyű félremenni, esze nincs a programnak, ráadásul százalékokkal számol, a test pedig grammokkal működik.
Személy szerint sokkallom a kenyeret és keveslem a zöldséget, de persze sokféleképpen lehet fogyni.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó pl: a mai napom:fehérje-54g
szénhidrát:-140g
zsír:39g (a zsírt átlépem általában 9-10g-al)a sok?
A fehérje kevés, a zsír talán megüti a kötelező minimumot, (azért emelhető, ha akarod, jobban laktat, mint a szénhidrát, inzulinválasza nincs).
A kalória elég szolid, de ha bírod, az lehet, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!