Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csak én kapok megjegyzés...

Miért csak én kapok megjegyzéseket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Állandóan megjegyzéseket kapok a súlyom miatt, 153 cm vagyok és hozzá 43 kg, ismerősöm 175 cm és 50 kg, az utóbbi miért jobb, mint az én esetem? (Nem fogyózom vagy ilyesmi, így érzem jól magam a bőrömbe) 23/L
2014. máj. 30. 12:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

pedig pont ideális a súlyod :)

ő meg már sovány...

olyanok szóltak be neked biztos akik a csontkollekciókat szeretik

2014. máj. 30. 13:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Pont olyanok szólnak be, akiken van némi felesleg. Pl.: anya is mindig mondja, hogy orvoshoz fog vinni, annyira vékony vagyok, míg ő elvileg fogyni szeretne, már a rokonságot is rábeszélte a hízókúrámra, így ha elmegyek hozzájuk, azzal nyaggatnak, hogy hízzak min 5. kg-t.
2014. máj. 30. 13:20
 3/12 A kérdező kommentje:
ja a pont az 5 után nem kell
2014. máj. 30. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

Mert inkompetensek, mégis minden inkompetens akar valamit. Főleg beleszólni olyan dolgokba amiket nem értenek, lehetőleg más emberek életébe.

Mivel mi sem tudunk már semmit, csak azt hogy egy csomó nő testképzavaros, több zsír van rajtuk mint izom mert nem edzenek normálisan, így jelenleg már mi sem tudunk mit mondani, alapvetően alacsony a testtömeged de fogalmunk sincs róla vajon egészséges vagy-e, okkal vagy fölöslegesen aggódnak-e érted O_o

2014. máj. 30. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert alacsony is vagy, meg vékony is, emiatt bizonyára gyerekekre asszociálnak, ha rád néznek. Ha valaki vékony, de magas, akkor az nem tűnik úgy el a tömegben, mert jobban közelít az átlagember termetéhez. Szóval jobban kilógsz a sorból. De ha jól érzed magad, akkor nem kellene ezzel foglalkoznod, persze érthető, hogy unod mindenkinek magyarázni, hogy egészséges vagy.
2014. máj. 30. 13:35
 6/12 anonim ***** válasza:

"anya is mindig mondja, hogy orvoshoz fog vinni, annyira vékony vagyok"

Ha a doki mondaná, hogy jó a súlyod, akkor hinne neki? Ha igen, akkor lehet, hogy tényleg el kéne egyszer menni.

Mutass neki képeket elhízottakról, majd kérdezd meg, melyikhez hasonlóra zabáld magad.

2014. máj. 30. 13:43
 7/12 A kérdező kommentje:
A magasságommal nem tudom mit kezdeni, mert mindenki alacsonyabb nálunk. A szokásos havi "meglepivel" sincs gond, egészséges vagyok, szerintem az az ő bajuk, hogy vékonyabb vagyok, míg pl. nővérem is felszedett mostanában nassolással 6-8 kg-t, ő is beszólogat rendszeresen :D
2014. máj. 30. 13:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Mivel nyáron egy vegyi gyárban fogok tevékenykedni, ezért kellett mennem egy-két vizsgálatra, érdekes módon senki nem mondta, hogy lenne bármi bajom is
2014. máj. 30. 13:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a kutya pont ott van elásva, hogy azok szólnak be, akiken van felesleg. Nagyon is jól tudják magukról, és irigyek rád.
2014. máj. 30. 16:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz :)
2014. jún. 1. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!