Miért csak én kapok megjegyzéseket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Állandóan megjegyzéseket kapok a súlyom miatt, 153 cm vagyok és hozzá 43 kg, ismerősöm 175 cm és 50 kg, az utóbbi miért jobb, mint az én esetem? (Nem fogyózom vagy ilyesmi, így érzem jól magam a bőrömbe) 23/L2014. máj. 30. 12:44
11/12 anonim válasza:
Szerintem normális a súlyod ilyen magassághoz. A 175 centihez 50 kg viszont nagyon kevés, az már szinte anorexia. Mondjuk neked sem kéne egy kilót sem fogynod.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem is terveztem fogyni :) Gyakran olvasok ilyeneket, hogy valami 170-175 cm és mellé max. 55 kg, és mindenki helyesli, hogy tökéletes a súlya, én 20 cm-fel vagyok alacsonyabb, és sokak szerint híznom kéne, akkor hogy van ez?
2014. jún. 5. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!