Terhesség hírnöke lehet esetleg hüvelygomba, hüvelyfertőzés? Rosszindulatú megjegyzésre nem vagyok kiváncsi. Tapasztaltatok ilyet teherbeesésnél?
igen ,lehet. Nekem is ez volt. 3 terhességből 2x, onnan tudtam,hogy az vagyok. Most a harmadiknál is van egy kicsit. Amugy ez a hormonok változásától van.
Úgy írjátok ti meg mintha LEHETETLEN lenne ez a tünet.. száz meg száz tünet van ami csak mondjuk 100 ból 1-2 embernek van.
#6 100ból 1-2 embernél ez nem tünet hanem véletlen egybeesés!
Nekem migrénem volt terhesség előtt, a barátnőmnek meg a foga fájt. Akkor most minden fog és fejfájós nő izgulhat h pozi lesz e a teszt
Az hagyján, hogy nem előjel, de egy felszálló fertőzés akadálya lehet a teherbeesésnek is, és okozhat vetélést.
Ha természetes lenne terhesség alatt a gomba és a gyulladás, akkor nem kúpot írna fel a doki, hogy kikezeljen, hanem tippeket ad, mitől lesz fertőzésed. 🤦♂️
Ez nem véletlen. Terhesség alatt a hormonok változnak és ez kihat a hüvelyflórára is. Érdekes akkor nekem biztos pont véletlenül volt 2x is és most harmadjára is... nekem soha nem volt még csak ilyenkor, meg szülés előtt 1-2 héttel. Az is a hormonok miatt van.
Ezzel nem azt mondom, hogy 100% hogy a kérdező terhes, de lehet ez is jel.
És ebben az esetben a LEHET szó, nagy jelentöséggel bír.
Persze lehet, de lehet h nem....
Ennyit megtipoeltem volna gomba nélkül is...
Ha védekezés nélkül szexelsz vagy terhes leszel, vagy nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!