Használt már közületek valaki Expect ovulációs tesztet? Ti is ezt tapasztaltátok?
Már másodszorra jártam ezzel a teszttel úgy, hogy csak nagyon lassan jöttek ki rajta a csíkok. Az ajánlott 5 percnél kezdett el jól látható lenni a tesztcsík, ami tovább erősödött, és kb. 10 perc múlva már ugyan olyan erős lett, mint a kontroll.
Mit gondoltok, pozitív így ez a teszt? Másnak is tovább erősödik mindegyik az ajánlott időn túl?
Nem ,mert van a netem olcsóbban a fastest.hun pl es jo minosege van. Ilyenre nem koltottem volna 2500Ft ugy h 5 db van benne.. annyibol 3 havi ovuteszt kijon netrol. Es jók, nekem 2 évig beváltak :)
13hkm
Szia!
Nekem mindkét terhesség tervezésemkor tökéletesen bevált. Ugyanígy, ahogy Nálad, később kellett figyelni a csíkokat, ha negatív volt, később is halványabb maradt a teszt csík, amikor pozitívot jelzett, akkor lett időn túl egyforma, vagy erősebb.
Mindkétszer terhes maradtam.🙂
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!