Leirnátok ha tapasztaltatok ilyet, hogy nektek baba lett belőle vagy sem?
Figyelt kérdés
3.napja késik a mensesem.
Görcsölgettem eddig enyhén,de
Ma nagyon erős menstruációs görcseim vannak/voltak.
Tipikusan mint amikor megszokott jönni.
Tettemis be betétet
De vér helyett pár csepp halvány parna pötty van a betéten.
Semmi vér csak ez a kis halvány barna valami.
Nemvárt napján a teszt negatív volt.
Valaki esetleg ha volt hasonló helyzetben leirná a tapasztalatát?
Teszttel még várok pár napot.
2018. márc. 28. 12:04
1/8 anonim válasza:
Lehet valami okbol kitolodott a menzeszed es most barnazassal indul. Egyebbkent szoktal barnazni elotte?
2/8 anonim válasza:
En peldaul mindig barnaztam kicsit menzesz elott. Mikor terhes maradtam pont ez volt a figyelemfelkelto, hogy a barnazas elmaradt.
3/8 anonim válasza:
Én voltam így! Progeszteron hiány okozta a barnás folyást.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam előtte barnázni
Nagyon erős volt a görcs
Tipikusan az a görcs amikor tudom,
Na most megjön.
A görcs enyhült de egy nagy darab piros vércsomó szerűseg jött belőlem épp az imént.
Ez a hónap is felejtős. 😕
2018. márc. 28. 13:04
5/8 anonim válasza:
Akkor megjött. De most már tényleg doki, másfél sikertelen év után, ráadásul ez valami hormonális rendellenesség lehet amit nem árt kikezeltetni mielőbb.
6/8 anonim válasza:
Utolsó, hol olvastál ilyeneket?!
8/8 anonim válasza:
Komolyan neked felesleges gyereket szulni. Ahelyett hogy vegre az orvoshoz mennel,itt irogatod napokon keresztul,hogy mivan veled,teszted negativ volt es masfel eve probalkoztok. Nalad ez mar beteges,hidd mar el vegre hogy nem vagy terhes. Az orvoshoz menj!! Hanyszor irjuk meg le neked? Megis mi honnan tudhatnank,hogy neked mi bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!