Diéta nélkül lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Életmódváltással és sporttal helyette. Nem bírom a koplalást.2010. jún. 30. 21:29
1/7 anonim válasza:
Az életmódváltás belefoglalja a diétát
2/7 A kérdező kommentje:
Jajj. De én véglegesen akarok váltani, akkor örökké diétázni fogok?
2010. jún. 30. 21:33
3/7 anonim válasza:
Rendszeresen kell enni, reggeli, ebéd, vacsora, mindennap pont ugyanabban az időben, közbn pedig ne legyen olyan, hogy bekapsz valamit (gyümülcs, zöldség persze mehet, de mást ne nagyon). Anyának így sikerült lefogynia, pedig egy csomót sütizett is, meg minden. Szóval lehetséges.
4/7 anonim válasza:
simán. én csak arra figyeltem, h egyetemre pl bevittem a jó nagy adag salit ebére és nem szendvicset kajoltam . no meg rendesen úsztam/bicóztam. mindenki dicséri a alakom..:)
5/7 anonim válasza:
Én is elég rosszul éreztem magam a bőrömben, volt 5-6 kiló amitől megszerettem volna válni. Nem diétázok, nagyon ritkán eszek édességet és elégségesen étkezek, de nem érzem magam éhesnek, egyet változtattam meg mindössze, mégpedig súlyzózok és kitartással sportolok. Már megszabadultam 1-2 kilótól szerencsére. Mozgás nélkül nincs fogyás!
6/7 anonim válasza:
Hát a koplalás nem egyenlő a diétával:D
Keress egészséges ételrecepteket,és olyanokat egyél plusz mozogj mindennap.Ennyi.
7/7 anonim válasza:
A diéta nem egyenlő az éhezéssel, meg az ízetlen kajákkal. Egy normális "diéta" élethosszig tart, nagyon finom, és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!