Mit tegyek, hogy ne legyek éhes?
Próbálom visszafogni az étkezésemet húsvét óta, s egész jól sikerült. De egy hete mindig farkas éhség tör rám az esti órákban, s ilyenkor pedig már nem kellene enni. Mit tegyek, hogy ne legyek már éhes.
Így étkezem:
Reggeli: joghurt/ szendvics/ péksüti
TÍzórai: kávé
Ebéd: amit éppen főzök (ma tökfőzelék volt virslivel) vagy gyümölcs
Uzsonna: gyümölcs
Vacsora: joghurt vagy amit a hűtőben találok :( -> Na ez az utolsó az, amin ki vagyok akadva. MIért vagyok éhes? S miért csak este?
Nem iszom cukros löttyöket, csak szénsavmentes vizet vagy üres teát. (de nincs meg a napi 1,5 liter)
Mellette minden nap próbálok tornázni vagy bicajozni, s húsvét óta csinálom ezt, s 4 kg ment le. De most kezd az éhség miatt visszajönni a kiló illetve nem mozdul a mérleg semerre sem.
Segítsetek?
Köszönöm! Számoltam én már mindent, de mégsem az igazi. Néha olyan, mintha csak unalomból ennék.
Nap közben - gondolom a meleg miatt is és mert dolgozom, - nem vagyok éhes, pörgök ezerrel és néha csak 2-3 órakor jut eszünkbe, hogy ma még nem ebédeltünk.
Hát...én azt ajánlom egyél több zöldséget,gyümölcsöt.reggelire szénhidrát kis mennyiségben.
délelőtt zöldség
ebédre hús,pl csirke vagy hal.
vacsorára ehetsz joghurtot fitness műzlivel.
minden órában igyál meg egy pohárvizet.akkor is ha nem vagy szomjas.mozogj.
Köszönöm és várom a további segítséget. Lehetséges lenne, hogy a vízbevitel miatt van?
Már hányingerem van a víztől. Akkor a fogyás is beindulna, s nem lennék éhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!