Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek éhes?

Mit tegyek, hogy ne legyek éhes?

Figyelt kérdés

Próbálom visszafogni az étkezésemet húsvét óta, s egész jól sikerült. De egy hete mindig farkas éhség tör rám az esti órákban, s ilyenkor pedig már nem kellene enni. Mit tegyek, hogy ne legyek már éhes.

Így étkezem:

Reggeli: joghurt/ szendvics/ péksüti

TÍzórai: kávé

Ebéd: amit éppen főzök (ma tökfőzelék volt virslivel) vagy gyümölcs

Uzsonna: gyümölcs

Vacsora: joghurt vagy amit a hűtőben találok :( -> Na ez az utolsó az, amin ki vagyok akadva. MIért vagyok éhes? S miért csak este?

Nem iszom cukros löttyöket, csak szénsavmentes vizet vagy üres teát. (de nincs meg a napi 1,5 liter)

Mellette minden nap próbálok tornázni vagy bicajozni, s húsvét óta csinálom ezt, s 4 kg ment le. De most kezd az éhség miatt visszajönni a kiló illetve nem mozdul a mérleg semerre sem.

Segítsetek?

2010. jún. 30. 20:36
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Valamivel foglald el magad (de nagyon!!)
2010. jún. 30. 20:46
 2/15 anonim ***** válasza:

ja foglald el magad....pl. foglald el magad egy kis számolással és rájössz miért vagy éhes...utána meg vacsorázz normálisan

[link]

[link]

2010. jún. 30. 20:49
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Számoltam én már mindent, de mégsem az igazi. Néha olyan, mintha csak unalomból ennék.

Nap közben - gondolom a meleg miatt is és mert dolgozom, - nem vagyok éhes, pörgök ezerrel és néha csak 2-3 órakor jut eszünkbe, hogy ma még nem ebédeltünk.

2010. jún. 30. 20:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Próbáld meg napközben kerülni a szénhidrátot és egy idővel magától elmúlik a farkaséhség és nem fogod kívánni az édeset sem annyira. Sok ember a szomjúságot éhségnek érzékeli. Ha nagyon éhes vagy igyál meg két pohár vizet, ha nem szereted a csapvizet tegyél bele egy kis citromot, egy szem cseresznyét vagy málnát. Ha még mindig éhes vagy egyél egy kis paradicsomot, uborkát, salátát stb... Vacsorára nem jó a joghurt, mert azt cukrozzák és alig van benne fehérje. Én ha éhesnek érzem magam iszok üres gyümölcsteát, általában csak szomjas vagyok. :)
2010. jún. 30. 20:53
 5/15 A kérdező kommentje:
azt nem írtam,hogy natúr joghurtról, kefírről vagy tejfölről van szó este. Próbáltam, hogy egész nap nem ettem szénhidrátot (kenyeret, tésztát stb) s mégis éhes voltam.
2010. jún. 30. 21:09
 6/15 anonim válasza:
Azt tudtad, hogy a kevés vizet fogyasztó emberek nem mindig tudnak különbséget tenni az éhség- és a szomjúságérzet között? Igyál többet!
2010. jún. 30. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
pont azért vagy éhes, mert a szükségesnél kevesebb a szénhidrátbevitel
2010. jún. 30. 21:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Hát...én azt ajánlom egyél több zöldséget,gyümölcsöt.reggelire szénhidrát kis mennyiségben.

délelőtt zöldség

ebédre hús,pl csirke vagy hal.

vacsorára ehetsz joghurtot fitness műzlivel.

minden órában igyál meg egy pohárvizet.akkor is ha nem vagy szomjas.mozogj.

2010. jún. 30. 22:14
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm és várom a további segítséget. Lehetséges lenne, hogy a vízbevitel miatt van?

Már hányingerem van a víztől. Akkor a fogyás is beindulna, s nem lennék éhes?

2010. júl. 1. 06:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha nem iszol eleget,akkor köti a vizet a szervezet,ezért is lehet hogy nem sikerül a foigyás
2010. júl. 1. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!