Hogyan lehetnék ilyen vékony?
A combom is olyan kis vaskos, sonkás..:( Középen pedig összeér.A derekam karcsú, viszont a csípőmön sok a hájacska...
Hogyan lehetne ilyen szép alakom? 168/60
18/l
Ebben a galériában vannak képek, ilyen alakot szeretnék:$
Na, úgy látom, sokaknak tényleg ez az ideális. Nem baj, "edzzetek" erre az alakra, azt majd találkoztok a kórházban.
14:53 és követői: NEM. Az egészséges testalkatot senki nem szólja meg, és nem mondják rá, hogy anorexia, stb.
Nem hiszem, hogy egy férfit jobban lázba hoz a fenti képen látható csontkollekció, mint mondjuk az ilyen testű NŐK.(kizárólag az alakjukra gondolok, nem az arcukra/személyiségükre)
És nem tartom valószínűnek, hogy az a "nő" lenne az egészséges, ideális, az előző 3-mal szemben...
Hát engem mint férfit egyáltalán nem hoznak lázba az utolsó által linkelt "kedves lányok" akik csak a magazin címlapján csinosak. Az életben tiszta háj és narancsbőr az összes, hiába a sok plasztika és zsírleszívás, pl. Bódi Sylvi Photoshop nélkül:
Jó, őt nem tudom, mért linkeltem be, akkor Bódi Sylvit hagyjuk, bár ezt a nyikhaj csajt se tudjuk, hogy élőbe hogy néz ki, mert 100%, h rajta is végig ment a PS. De a Rába Timinek 3 gyerek után is jó alakja van.
Vagy mondjuk
Nem hiszem, hogy tiszta háj lenne. PS meg mindenkin van...
hello!
nem akarlak megijeszteni, vagy befolyásolni, de aki téged arra bíztat h ez a szép, az hazudik. nekem van egy barátnőm, aki u.így kezdte, kinézett egy példaképet, a végén 35kilóval került a szegedi klinikára, mai napig nem gyógyult meg igazán, rendszeresen visszaesik.. anorexiás.
én se vagyok sovány, sőt,és valahol megértelek, de a drasztikus változás sosem eredményez jót. bármilyen közhely, az egészséges életmód mindig célravezető.
remélem sikerül anélkül megelégedned magaddal, hogy egészségügyi problémáid lennének. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!