Hogyan lehetnék ilyen vékony?
A combom is olyan kis vaskos, sonkás..:( Középen pedig összeér.A derekam karcsú, viszont a csípőmön sok a hájacska...
Hogyan lehetne ilyen szép alakom? 168/60
18/l
Ebben a galériában vannak képek, ilyen alakot szeretnék:$
sztem ez a csaj undorito!
ne legyél ilyen!!!
Adja isten hogy ne legyek ilyen undorítóan vékony soha :D
Amúgy diétázz meg sportolj és ha minden jól megy lefogysz..
Szerintem sok sporttal. 55 kiló alá nem kéne menned, mert biztos lesz olyan, aki már azért is megszól...
Egyél egészséges ételeket, sportolj naponta minimum 1 órát. Futás, vagy konditeremben bicikli, taposógép. Kezdj el súlyzózni, nem leszel tőle nagyon izmos, csak formálja az alakod.
Jó alakja bárkinek lehet, de olyan mint a képen nem biztos, mert nagyban adottság kérdése.
Előző vagyok. Hát felháborító, aki azt írja, hogy a képen látható lány undorító. :D
Én férfi vagyok, és nekem a vékony lányok tetszenek. Ennek ellenére nem mondom azt egy kövérkés lányra, hogy undorító, pedig az biztos, hogy egészségtelenebb, mint aki sovány.
A duci lányok szeretik maguknak bemagyarázni, hogy aki egészségesen vékony az undorító, koplal, anorexiás.
Én kövér voltam, de rengeteget tettem érte, 2 év alatt lefogytam 30 kilót és azóta sokkal nagyobb sikerem van a fiúknál :-) A kövér ismerőseim csak mondogatják, hogy nézzek már magamra hogy nézek ki, meg ez már beteges, de nekem ne a 110 kilós 160 centis nagynéném mondja meg, hogy mi a jó.
Ez egy csontváz vagy mi ???????
Hát ilyen ne akarj lenni !
Szerintem a pasik jobban szeretik azokat a csajokat akiken van mit fogni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!