Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a mostani...

Mi a véleményed a mostani alakomról? 20/N (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Most kezdek úgy-ahogy elégedett lenni a formámmal, de a cél még nagyon messze van. Sok időmbe telt ilyen szintet elérni, úgymond ez a mérföldkő számomra, mert lefogytam és feszes lettem. Viszont az enyhén kockás has, kerekebb popsi, kigyúrt kar még nagyon messze van.

Jöhet bármilyen kritika: hideg, meleg, keményebb komment, bármi ami építőjellegű. Egyedül a kötekedők kíméljenek. (Légyszi privátot ne írjatok, itt válaszolni fogok minden kérdésre).

Köszönöm.

2019. jan. 26. 14:08
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat! Ment a zöld azoknak, akik valamilyen szinten a kérdésre válaszoltak, építőjellegű kritikával.

#23 a %-odon is meglátszik mennyien értenek veled egyet.:) Annyit nem ér a válaszod, hogy el kezdjem megcáfolni, de az messziről meglátszik, hogy neked valamiért savanyú a szőlő és kötekedni jársz ide. Az a baj, hogy értelmezési gondjaid vannak, mert itt senki nem bizonygatott semmit, valamint te hogy állapítod meg egy kép alapján hogy ápolt vagyok-e?😂 Kérlek emeld ki, mi nem ápolt rajtam, te borzasztóan ostoba emberi lény.:)

2019. jan. 26. 19:47
 32/44 A kérdező kommentje:
Ja, és nem az volt a kérdés, hogy nőies-e formám, mert véleményem szerint bőven az (már csak a mellem miatt is), idegenek lehúzása pont nem fogja elvenni a kedvem a további edzsésektől. A személyiségem meg már végképp nem téma.
2019. jan. 26. 19:52
 33/44 A kérdező kommentje:
Vagyis felőlem írhatjátok, hogy nem nőies a formám, de akkor jó lenne kifejteni, hogy miért is nem. Azt, hogy nincs nagy csípőm nem tudom elfogadni, ugyanis nem én tehetek róla. Hogyan tudnék egy csonton változtatni!?
2019. jan. 26. 19:58
 34/44 anonim ***** válasza:
61%
szrd le őket tökéletes alakod van. CSak így tovább.
2019. jan. 26. 20:31
 35/44 anonim válasza:
96%
Iktass be kicsit több comb- és farizom fejlesztő gyakorlatot. Felsőtestre én kisebb súlyokkal, nagyobb ismétlésszámmal edzenék, lábra pedig fokozatosan és észszerűen növelném a súlyokat, hogy hozzon némi izomtömeget.
2019. jan. 26. 20:36
 36/44 A kérdező kommentje:
Köszi, főleg neked uccsó! Majd töltök fel más szögből is.
2019. jan. 26. 20:54
 37/44 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem elég annyi edzés, hogy tartani tudd ezt a formát, mert egyszerűen tökéletes!
2019. jan. 26. 22:44
 38/44 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ez Elég Jó.Bár ezt te jobban tudod,hiszen van egy célod.Ha kitűsztél magad elé egyet,ha esik ha szakad,akkor csináld amíg el nem éred.Hiszen erről szól az élet,úgy tudsz bizonyítani, hogy ha tovább tovább tudod magad fejleszteni addig amíg tökéletes nemlesz.
2019. jan. 27. 12:18
 39/44 anonim ***** válasza:
Teljesen jó. Az meg, hogy szélesebb a vállad, mint a csípőd, már tényleg csak alkat kérdése. Sajna nálam is ez a helyzet, a csípőmet nem tudom kiszélesíteni. x) A jó viszont az, hogy a hozzánk hasonló pálcikalábúaknak viszonylag könnyű vastagítani a combot - bicikli, ugrókötél, guggolások, kitörések, szép izmos, tónusos lábat csinálnak - viszont amint abbahagyod, össze is megy (tapasztalat), szal folyamatosan csinálni kell. “Fenékkerekítésre” még nem tudok célzott gyakorlatot mondani, de azzal lehetne még javítani az összképen (nekem is, úh. ha van tipped, jöhet ;)).
2019. jan. 28. 07:39
 40/44 anonim válasza:

"ha van tipped, jöhet"

Csípőtolás súllyal (+ guggolás + bolgár guggolás)

[link]

2019. jan. 28. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!