Mi a véleményetek az alakomról? (Többi, kép lent)
Figyelt kérdés
5 hónapja diétázom és tornázom.70kg-ról indultam és most vagyok 54-55kg.Az érdekelne hogy mi a véleményetek róla.Esetleg valami tipp?
2018. júl. 2. 17:35
1/11 anonim válasza:
egy kicsit tuldietaztad szerintem magad. nem rossz, de mostmar ne fogyozz, hanem csak a jo kajara figyelj ill sportolj. egyelore igy egy kicsit elol deszka..
2/11 anonim válasza:
Szia!
Gyönyörű vagy! Csodálatos! Kort kérhetnék?
Egyénbként gratulálok az elért sikereidhez!!! Ügyes vagy!! 😍😍
3/11 anonim válasza:
Először is gratula a fogyáshoz, másodszor most ideje fenékformáló gyakorlatokat csinálni.
4/11 anonim válasza:
fehér vagy, mint a meszelt fal
feneked meg nincs
pozitívumok is érdekelnek?
5/11 anonim válasza:
Ügyes vagy. Szerintem kihoztad magadból a maximumot.
7/11 anonim válasza:
Kajat lodd be es mehet az edzes, kicsit lapos vagy. Meg fekudj ki a napra, mert ez a boltizsir feher borszin sem szep.
Amugy gratulalok a fogyasodhoz.
Ezt ne sertesnek vedd, hanem epito jellegu kritikanak. Szep napot. :)
25F
9/11 anonim válasza:
Ügyi vagy. Most jön a java. Guggolj. Súllyal. Kerekíteni kell a fenekeden. A torna és a kardio ideje lejárt. Tessék súlyokkal dolgozni és egy kis izmot építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!