Mit a véleményetek az alakomról? Kép lent
Figyelt kérdés
Érdekelne mások véleménye,mivel nagyon sok munka áll mögötte.
5 és fél hónapja kezdtem el fogyókúrázni(jó azért van párszor amikor csalok egy kicsit az ételekkel) és tornázni. 70 kgvel kezdtem és ma vagyok 53-54 kg.
Érdekelne mit gondoltok és hogy mit lehetne tenni annak érdekében hogy így maradjon vagy esetleg jobban nézzen ki az alakom.Előre is köszönöm
2018. júl. 19. 18:43
1/17 anonim válasza:
Szerintem ez már túl vékony, de ha így érzed magad jól maradhat
2/17 anonim válasza:
Túl magas vagy ehhez a súlyhoz. A fenekeden és a melleden látszik, hogy túlmentél azon a határon a testednél ami kellett volna. 4-5 kg vissza, és akkor beállsz. De igy inkább anorex, mint szép.
3/17 anonim válasza:
Nekem tetszik, csak tényleg nem ártana fenékre egy kis izom. Persze akkor már mindenhova, de a fenék a feltűnő (persze ez részben genetika). Szóval szálkásítás kipipálva, tömegelj :)
4/17 anonim válasza:
Tipikus skinny fat... Még nem késő, hogy elkezdj súlyzózni, hogy jó formád is legyen.
5/17 anonim válasza:
Ami elől van, azt hátra kéne tolni. super lenne
6/17 anonim válasza:
Súllyod már jó!
Mostmár kicsit formálnod kell magad.Súlyzós edzést kell elkezdened.
7/17 anonim válasza:
erősen rád férne az alakformálás
8/17 anonim válasza:
Semmitmondó. Férfiként nem fogott meg.
Ahogy előbb írták, edzeni kellene rendesen.
9/17 anonim válasza:
Egy kicsi edzés és jó alakod lesz, lovaglás erősíti a combot és a feneket úgyhogy azt tudom ajánlani.
10/17 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__9..
Ha jól látom, ez is te vagy. A fenekedre mindenképpen gyúrj, mert az nagyon lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!