Mi a véleményed a mostani alakomról? 20/N (kép)
Most kezdek úgy-ahogy elégedett lenni a formámmal, de a cél még nagyon messze van. Sok időmbe telt ilyen szintet elérni, úgymond ez a mérföldkő számomra, mert lefogytam és feszes lettem. Viszont az enyhén kockás has, kerekebb popsi, kigyúrt kar még nagyon messze van.
Jöhet bármilyen kritika: hideg, meleg, keményebb komment, bármi ami építőjellegű. Egyedül a kötekedők kíméljenek. (Légyszi privátot ne írjatok, itt válaszolni fogok minden kérdésre).
Köszönöm.
Hat a kerdezonek mondjuk valszeg inverted triangle az alapformaja, sosem lesz belole korte alkatu szeles csipoju no, ezt kar felroni es nem kell irrealis celokat kituzni neki.
Szerintem jo alakod van, bar tenyleg jo lenne tudni honnan indultap es egy jobb kep elolrol, hatulrol, oldalrol egyenesen fotozva hogy valoban megitelheto legyen.
Szerintem a karoddal nincs gond, inkabb popsit es combot erositenem en is, hogy kiegyensulyozottabb legyen a szeles valladhoz az alsotested. Nekem is ilyesmi az alkatom csak en meg kover vagyok, de remelem kb egy ev mulva mar en is leszek ilyen:)
Egyáltalán nem vagy férfias. Bár én nő vagyok, de szerintem a legtöbb férfi sem tartja ezt férfiasnak. Kigyúrt sem vagy. Normális, fitt. Szerintem jó az alakod.
És mi a cél? Szerintem ne kérdezgess itt. Nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Életben meg úgysem csak az alak, forma számít, hanem az egész személy.
Inkább lennék dundi nővel mint ilyen fiúsan atléta alkatúval. Bocs.
De! Kérdező elfelejted, hogy a nőiesség belülről is fakad! Ugyanúgy lehet ápolt és nőies egy duci mint egy vékony Nő!
Te egyik sem vagy, hanem egy formátlan valami. Pont mint aki szétfolyósan kövér. Egyik sem ideális.
A stílusod pedig árulkodik a beképzeltségről, fenn hordásról, mérgezett belső/NEM NŐIES külső=idegeneknek
bizonygatom, hogy milyen szép vagyok.
Rossz irányba ment az életmódváltás.
Ha te izmos akarsz lenni oké, de akkor vállald, hogy nem lesz női alkatod, mert az izom nem nőkre való, hanem férfiakra. Tehát az emberek többségének nem fogsz tetszeni. Csak hasonszőrűeknek.
A fitt nő nem = a kockás hassal és husáng vádlival.
"Egyébként szerintem még mindig sokkal jobban néz ki ez, mint a sok elhízott nő, akik azzal nyugtatják magukat, hogy milyen nőiesek."
Amikor mást kell lehúzni, hogy saját magát jobbnak állítsa be náluk, akkor ott bizony előkerül a személyiség. Jogosan. Miért zavarja őt, hogy más nőiesnek tartja magát túlsúllyal? Ennyit erről. A nagy arc miatt jár az osztás. Felőlem férfira gyúrhatja magát, mert van annyira beképzelt, hogy ne hallgasson más eltérő véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!