Most akkor hogy van ez a köretekkel?
Meg amugy nem csak azokkal, de itt vagyok a leginkabb tanacstalan.
Szeretnek fogyni, de az etrendemet is atalakitani egy oly modon, ami eletem vegeig tarthato, es amivel nem jonnek majd vissza a kilok.
Tobbnyire tk gabonakat fogyasztok most mar. Tk kenyer, tk teszta, (barna) rizs, tk lisztekbol fozok....
De oszinten nem ertem, hogy pl a tk tesztat miert nem ajanljak fogyashoz, mikor pl a feher rizs a legtobb "fogyokuraban" is ottvan (csirkerizs...) es a kuszkusz? En fott krumplit is eszem neha. Meg sutoben sult rantott hust (tl liszt, tk zsemlemorzsaval, minimalis olajon.)
Ha beleszamolom a kaloriakba ezeket, miert ne lenne ugyanolyan jo, mint az abonett meg a finn crisp?
Oke tudom pl a GIje magas a krumplinak, de a feher rizsnek is! Magasabb mint a tk tesztae. A teszta megis mintha vmi mumus lenne....
Why?
Én azért ettem a barna rizst, meg tk tésztát, mert jobban eltelített, kevesebb is elég volt és tovább tartott mire éhes lettem.
Ha csak salátán lehetne lefogyni akkor maradtam volna 90 kiló. Hiába próbálkoztam vele, nem szeretem, tehát előbb leszek rosszúl tőle mintsem jóllaknék. Ez van. Jó azoknak akik szeretik. Én maradok a (kevesebb) eddig megszokott köreteknél.
Amúgy is mindig más a trend. Először volt a csak a kcal számít, majd semmi fehér liszt és cukor. Most legyen minden glutén meg minden mentes... komolyan azt várom mikor jön a "nem eszek olyat ami árnyékot vet" xD
Kísérletezd ki neked mi válik be (persze a koplalást kivéve) és ne érdekeljen más módszere. Más a testünk, anyagcserénk, ízlésünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!