Süteménysütéshez milyen zsíradékot érdemes használni diéta alatt?
Aki nem tud a kérdésre válaszolni, ne írjon, nem kioktatást kérek, hogy ne süssek, stb.
Köszi....
Teljesen mindegy, MILYEN zsiradékot használsz, semmi különbség sincs köztük.
A mennyiség az, amire érdemes odafigyelni, mert elég sok kalóriát tartalmaznak, de ha nem tömöd magad tele a sütivel, akkor nem gond.
Viszont azt jobb tudni, hogy nem "diétát" kell tartani, hanem "életmódot váltani", azaz tovább kell folytatni az étrendet akkor is, ha elérted a kitüzött célt, csak kicsit megemelnt keret mellett, különben nincs értelme az egésznek.
#7
Tudom. Pontosan ezért érdeklődöm hosszabb távú megoldások iránt. A szénhidrátokat sikerült "jobbakra", alacsonyabbakra cserélni, de ez egyenlőre fejtörést okoz, mivel a margarint kukáztam alapból. A zsír meg zsír... De akkor az lesz, hogy kevesebbet használok, azt kész. Max szar lesz a tészta, legalább lassabban fogy 😂
A 7-es vagyok: elnézést, nem piszkálni akartalak, csak sokan nem tudják.
Ami meg a zsiradékot illeti, használj zsírt vagy vajat, recept szerint, de a fele mennyiségig helyettesítheted sovány jogurttal, vagy almapürével, akkor az állaga/íze marad a sütinek, a zsírtartalma meg csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!