Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Süteménysütéshez milyen...

Süteménysütéshez milyen zsíradékot érdemes használni diéta alatt?

Figyelt kérdés

Aki nem tud a kérdésre válaszolni, ne írjon, nem kioktatást kérek, hogy ne süssek, stb.

Köszi....



2019. jan. 22. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Kókuszzsírt
2019. jan. 22. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt szoktam amúgy, meg jó állagot is ad neki, csak rohadt nagy lesz a zsírtartalmuk. Margarinnak tudom, hogy alacsony, de az meg egy $zar :D
2019. jan. 22. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Használj vajat. Ha nem eszel meg egy tepsivel, simán bele fér a diétába is
2019. jan. 22. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
kevesebbet rakj mint a receptben írnak
2019. jan. 22. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 Andizsuzsi ***** válasza:
79%
A jó minőségű margarin ugyanúgy magas zsírtartalmú. Teljesen mindegy, a zsír az zsír akár növényi, akár állati eredetű.
2019. jan. 22. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Én sima Rama margarint használnék, nyírfacukrot és zabpehelylisztet. Valamivel diétásabb lesz.
2019. jan. 22. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
58%

Teljesen mindegy, MILYEN zsiradékot használsz, semmi különbség sincs köztük.

A mennyiség az, amire érdemes odafigyelni, mert elég sok kalóriát tartalmaznak, de ha nem tömöd magad tele a sütivel, akkor nem gond.

Viszont azt jobb tudni, hogy nem "diétát" kell tartani, hanem "életmódot váltani", azaz tovább kell folytatni az étrendet akkor is, ha elérted a kitüzött célt, csak kicsit megemelnt keret mellett, különben nincs értelme az egésznek.

2019. jan. 22. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:

#7

Tudom. Pontosan ezért érdeklődöm hosszabb távú megoldások iránt. A szénhidrátokat sikerült "jobbakra", alacsonyabbakra cserélni, de ez egyenlőre fejtörést okoz, mivel a margarint kukáztam alapból. A zsír meg zsír... De akkor az lesz, hogy kevesebbet használok, azt kész. Max szar lesz a tészta, legalább lassabban fogy 😂

2019. jan. 22. 17:31
 9/9 anonim ***** válasza:

A 7-es vagyok: elnézést, nem piszkálni akartalak, csak sokan nem tudják.

Ami meg a zsiradékot illeti, használj zsírt vagy vajat, recept szerint, de a fele mennyiségig helyettesítheted sovány jogurttal, vagy almapürével, akkor az állaga/íze marad a sütinek, a zsírtartalma meg csökken.

2019. jan. 22. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!