Edzés után miért több mindig a súlyom?
Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 21:11
1/8 anonim válasza:
Mármint minél több?
Mennyi az a több?
1-2kg ingadozás tök normális egy nap néha 5 is megvan...
2/8 anonim válasza:
Edzés hatására sokszor bevizesednek az izmok, ami ugye némi plusz súlyt is jelent.
3/8 anonim válasza:
Én néha megiszom 1-1,5 liter vizet egy hosszabb edzés során, és még arra jön az edzés utána shake. Ha olyankor mérném magam, tuti, hogy 1-2 kilóval több lennék.
5/8 anonim válasza:
A szervezet glikogént (szénhidrátot) köt meg az izmokban edzés hatására, az pedig vizet vonz be. 1 gr glikogén 4gr vizet köt meg.
6/8 anonim válasza:
Méred magad edzés előtt és után? Azt hiszed, hogy egy edzéstől fogysz? :D Ez nem így működik. Heti egynél ne mérd magad gyakrabban, mert megkattansz.
7/8 anonim válasza:
Reggel wc után megméred magad és ha pl este edzel több a súlyod?? Pedig meg iszol kb 2 liter vizet, meg eszel is?? Hát... Nem tudom, hogy mitől lehet...
Zöld manókat nem láttál a mérleggel bütykölni??
8/8 anonim válasza:
A kötekedőknek mondanám, hogy én pl csak reggel mérem magam. Mikor nekiálltam edzeni hosszú kihagyás után, ugyanúgy reggel mértem magam, és másnap reggel nekem is több volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!