Szules utani fogyokura?
Figyelt kérdés
Szules ota 10 kg t (kitudja mitol), felszedtem. Voltam verkepem, kis elteres volt a tsh nal, doki aztmondta rendben vagyok. Most abbahagytam a fogamzasgatlom kb 1honapja, azota megin 2kilo plusszom lett, igy lett 10 belole.
Van hogy csak napi 1x eszem, megis hizom. Tudtok esetleg valamit ajanlani? Teljesen le vagyok torve mar erte. 😞
2018. dec. 25. 17:21
11/12 anonim válasza:
A 'kis eltérés a tsh-nal' utalhat problémákra. Nekem autoimmun pajzsmirigyalulmukodesem van és ha a tsh 1 fölött van már baromira hízok... nemcsak a tsh számít, meg kéne nézni az ft3 ft4 és antitest szinteket is. Ezt ne hagyd annyiban, vizsgáltasd ki rendesen, hogy csak egy kis szülés utáni hormoningadozasrol van szó vagy pedig krónikus állapot amit kezelni kell.
12/12 A kérdező kommentje:
A koleszterinem magasabb , mch magasabb, tsh 4,784-0,550 helyett volt 4,780.
2019. jan. 1. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!