Szules utani fogyokura?
Szules ota 10 kg t (kitudja mitol), felszedtem. Voltam verkepem, kis elteres volt a tsh nal, doki aztmondta rendben vagyok. Most abbahagytam a fogamzasgatlom kb 1honapja, azota megin 2kilo plusszom lett, igy lett 10 belole.
Van hogy csak napi 1x eszem, megis hizom. Tudtok esetleg valamit ajanlani? Teljesen le vagyok torve mar erte. 😞
Mivel nem tudom hogy végül is milyen módom szeretnèl fogyni nem tudok mit mondani csak azt hogy a kcal többet hizlal, ellentétje fogyaszt.
Tehát tök mindegy hányszor mit eszel, a tapertek a fontos
Már most megtudom mondani, hogy valójában egyáltalán nem figyelsz arra, hogy mit eszel és hányszor.
Amennyiben kevesebb kcal-t viszel be, mint amire szükséged volna, nincs olyan, hogy hízz. Egyszerűen lehetetlen.
Ha mégis hízol, annak egy egyszerű oka van, többet viszel be, mint amire szükséged volna vagy nem használsz fel annyit, amennyit szoktál.
Nem fogyókúra kell hanem étrendet kell változtatni, amiből simán lemegy az a 10kg még sport nélkül is.
Az lehet, hogy valami bekavar és most egy kicsit kisebb a kalóriaigényed, érdekes az emberi test, de ahogy írták, csak kalóriatöbbletben lehet hízni, a fogyáshoz pedig deficit kell és semmi más.
Szerintem nézd meg, mennyit eszel s ha tényleg kifejezetten abnormális ahhoz képest, hogy hízol, akkor vizsgáltasd ki magad. Persze akármilyen baja van az embernek, deficiben fogy, csakhogy egyes esetekben meg van zakkanva a szervezet és előbb rontja el a saját működését s bont izmokat, mintsem a zsírhoz nyúljon az előbbiek rendes megtartásával. De ha nagyjából egészséges vagy, akkor egyszerűen kevesebb étel vagy több mozgás kell.
Az étkezések száma nem számít, csak ha kellően befolyásolja a napi bevitelt.
Tudatlanság ilyet mondani , hogy a te hibad , mert zabalsz !
Szules nagy stressz a szervezetnek , es a streszz miatt hizik az ember
Kortizol az oka , amiatt raktározódik minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!