Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szules utani fogyokura?

Szules utani fogyokura?

Figyelt kérdés

Szules ota 10 kg t (kitudja mitol), felszedtem. Voltam verkepem, kis elteres volt a tsh nal, doki aztmondta rendben vagyok. Most abbahagytam a fogamzasgatlom kb 1honapja, azota megin 2kilo plusszom lett, igy lett 10 belole.

Van hogy csak napi 1x eszem, megis hizom. Tudtok esetleg valamit ajanlani? Teljesen le vagyok torve mar erte. 😞

2018. dec. 25. 17:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy 6honapja szultem
2018. dec. 25. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem tudom hogy végül is milyen módom szeretnèl fogyni nem tudok mit mondani csak azt hogy a kcal többet hizlal, ellentétje fogyaszt.

Tehát tök mindegy hányszor mit eszel, a tapertek a fontos

2018. dec. 25. 17:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Amennyit most eszem, ennyivel voltam terhessegem elott kb 80kg. Ezert nem tudom mit kene tennem. Dietaztam is, amellett is csak hizom havi kb 2kg t.
2018. dec. 25. 17:50
 4/12 anonim válasza:
94%

Már most megtudom mondani, hogy valójában egyáltalán nem figyelsz arra, hogy mit eszel és hányszor.

Amennyiben kevesebb kcal-t viszel be, mint amire szükséged volna, nincs olyan, hogy hízz. Egyszerűen lehetetlen.

Ha mégis hízol, annak egy egyszerű oka van, többet viszel be, mint amire szükséged volna vagy nem használsz fel annyit, amennyit szoktál.

Nem fogyókúra kell hanem étrendet kell változtatni, amiből simán lemegy az a 10kg még sport nélkül is.

2018. dec. 25. 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet, hogy valami bekavar és most egy kicsit kisebb a kalóriaigényed, érdekes az emberi test, de ahogy írták, csak kalóriatöbbletben lehet hízni, a fogyáshoz pedig deficit kell és semmi más.

Szerintem nézd meg, mennyit eszel s ha tényleg kifejezetten abnormális ahhoz képest, hogy hízol, akkor vizsgáltasd ki magad. Persze akármilyen baja van az embernek, deficiben fogy, csakhogy egyes esetekben meg van zakkanva a szervezet és előbb rontja el a saját működését s bont izmokat, mintsem a zsírhoz nyúljon az előbbiek rendes megtartásával. De ha nagyjából egészséges vagy, akkor egyszerűen kevesebb étel vagy több mozgás kell.

Az étkezések száma nem számít, csak ha kellően befolyásolja a napi bevitelt.

2018. dec. 25. 18:45
 6/12 anonim válasza:
100%
Az étkezések száma abban számít, hogy ha többször eszel, akkor nem fog kialakulni olyan időszak, amikor farkaséhes leszel és többet eszel, mint amennyit kéne.
2018. dec. 25. 19:10
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Össze-vissza zabálsz, de nem követed, hogy melyik tápanyagból mennyit viszel be.
2018. dec. 25. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Tudatlanság ilyet mondani , hogy a te hibad , mert zabalsz !

Szules nagy stressz a szervezetnek , es a streszz miatt hizik az ember

Kortizol az oka , amiatt raktározódik minden

2018. dec. 25. 23:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég a vizsgaidőszak is a hízáshoz. Tavasszal a záróvizsgaidőszakban 8 kilót szedtem fel. :( amióta kevesebbet stresszelek, 5 kiló lement belőle. :) Szóval, ha az étkezésen kívül megpróbálsz kicsit többet lazítani, elengedni magad, kevesebbet aggódni, sokkal gyorsabban le tudsz fogyni, mert kevesebb lesz a kortizol szinted. Egyébként meg a téli időszakban alapból jobban raktároz a szervezet, tavasztól hatásosabb minden diéta.:) Aki meg nem hízik soha, annak szerencséje van. Most a babád az első, semmi gond azzal, ha néha nehezebben figyelsz oda másra. Idővel jobb lesz. :)
2018. dec. 26. 00:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy gerincferdulessel, bordapuppal lettem terhes. 38.hetre csaszarral szultem, es 107 kg nal jarok. Rettentoen tud fajni minden nap a hatam, es rendszeresen zsibbad a labfejem es a kezfejem is. Nehez legzesem is van miota csak hizom. 113al szultem, 102korul kijottem, majd fogytam kb 97re. Kb 1honaposan kezdtem szedni a gyogyszert mert nem volt mar tejem, azota csak hizom
2018. dec. 26. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!