Àtlagban hány kilót szedtek fel az ünnepek alatt?
Figyelt kérdés
Az ünnepek közeledtével az lenne a kérdésem, hogy ismerve magatokat, szerintetek hány kiló fog felcsúszni rátok ebben a szűk másfél hétben?2018. dec. 19. 05:39
1/33 anonim válasza:
Én 24-25-t szoktam végig zabálni, de 2 nap alatt még 1 kilót se lehet hízni ám. Többi nap sima hétköznap nekem. Azt is tegyük hozzá, senki nem attól hízik el, hogy 52 hétből 1et végig kajál.
2/33 anonim válasza:
Nekem sok év tapasztalata alapján 2-5 kiló, amivel könnyebb leszek.
4/33 anonim válasza:
Semennyit, ünnepek alatt is sportolok, nem nagy kunszt azt az 1-2 órát rászánni naponta.
5/33 anonim válasza:
Egyet sem. Máskor is szoktunk főzni, finomakat enni, süteményt is. Zabálni meg nem szoktam soha.
Egyébként szoktam ünnepek alatt is edzésre menni. Jó is kicsit kiszabadulni otthonról és nem 3 napig otthon ülni.
6/33 anonim válasza:
Nem eszek többet mint egy vasárnapi ebéden.
7/33 anonim válasza:
Sajnos semmit, pedig pár kiló rám férne, de ehetek bármit, nem tudok hízni.
8/33 anonim válasza:
Egyet sem, azért mert ünnep van, nem jelenti azt, hogy zabálni kell ezerrel.
9/33 anonim válasza:
1-2 kilót max. Nem eszek többet, mint egy vasárnapi ebédnél, csak sütiből csúszik le ilyenkor több, meg mindenféle egyéb nasiból. De aztán ez kjanuár elején el is szokott megint tűnni.
10/33 anonim válasza:
Igazából a téli hízás fő oka nem feltétlen az ünnepek alatti kajálásra vezethető vissza. Nyilván közrejátszik, de úgy, mint az állatoknál, az embernél is elindul az őszi raktározási folyamat, és az ember a hideg időszakban ösztönösen többet eszik, mint nyáron. Normális életciklusban az ember tavasztól őszig dolgozik, télen pedig megpihen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!