Àtlagban hány kilót szedtek fel az ünnepek alatt?
Azért azt hozzáteszem még az igazsághoz tartozóan, hogy ha süti van, arra nem kiléhezetten vetem rá magam ilyenkor, mivel én jóformán mindennap eszem sütit, csokit, édes krémeket, nem kis mennyiségben. Fogyáskor is, természetesen, kemény diétában is, olyat, ami a diétámba fér. Nem egy hétben akarom bepótolni az évet...
A karácsonyi ereszdealahajamat (akkor csak a napi egy étkezést tartom be remélhetőleg, ami azért gátolja a kemény elszállást) 26-án vagy 27-én hagyom abba, onnantól leesik a szénhidrát és ezzel 2 kiló víz. Most is viszonylag szénhidrátosan eszem, karácsonykor is ugyanúgy fogok (de nem túlzottan, viszek saját sütit, ami cukros, de csak az alma miatt), így nem tud feljönni semmi.
#21 Gondolom cukrász vagy. 🙂
#23 Vicces vagy. Viszont ha igaz, az azért nem kevés, főleg úgy, hogy le sem akarod adni. Persze a Te dolgod. 🙂
3. válasz az enyém.
3 kilót fogytam a 3,5 hét szabadság+ünnepek alatt.
Ti hogy zártatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!