Ha csak gyümölcsöt eszek délelőtt az koplalásnak számít? Kb 6 darabot átlagban. Körte, alma, narancs.
Nem koplalás. Én délután 2-3-ig nem eszem semmit, az sem koplalás, max. időszakos böjt. A test nem koplal, ha mindennap megkapja, ami kell neki.
Illetve én már éheztetésnek nevezem, ha éhségjeleket ad a tested, igen határozottan, de nem veszed figyelembe. Én speciel mindig eszem, ha megéhezem, nem hiába szól a test s tudom, mi a valódi éhség.
6 gyümölcs pedig az azért némi energiát, ha a fontosabb tápanyagok ki is maradnak, de azok majd jönnek délután, nem gond. Én ugyan farkaséhes lennék tőlük, de nem vagyunk egyformák.
Köszönöm a normális kommenteket!:)
A harmadik válaszolónak meg üzenem, hogy nem muszáj ezen az oldalon írogatni, ha ilyen ingerült hangnemben tudod azt tenni. Ez az oldal arra való, hogy kérdéseket tegyenek fel az emberek, ha téged ez zavar ne olvasd, de hogy ilyen lealacsonyítóan beszélsz az vicc.
Amit csinálsz, az jó. Fél év alatt fogytam le 120-ról 90 kg-ra és rengeteg gyümölcsöt eszek most is. Bár ezzel sok szénhidrát megy be a szervezetbe, ezért vigyáznod kell, hogy a gyümölcsökön kívül a cukorfogyasztásodat csökkentsd minimálisra.
Kitartást és jó fogyást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!